lauantai 10. huhtikuuta 2010

Viikon kuulumiset


Nyt on ollut sen verran kiirettä, että on jäänyt blogikin päivittämättä. Tiistaina oli agitreenit ja nyt pääsi Myrdekin treenaamaan. Mitään ihmeitä ei jäänyt treeneistä mieleen tai no se, että ei ollut mitään isoja ongelmia. Molemmat tytöt teki hyvin hommia :)


Tänään Jaava kävi pitkästä aikaa kehässä, kun käytiin Pertunmaan ryhmiksessä. Tuomarina oli Maija Mäkinen ja Jaava sai ihan mukavan arvostelun. Tykkäsin tuomarista ja sen tavasta käsitellä koiria :) Jaavalle H ja koirannäkoinen arvostelu. Oli ihan mukava olla pitkästä aikaa näyttelyssä, pitää tuo Myrttikin käyttää jossain tässä tän vuoden puolella. Jaavasta kysyttiin, että minkäs ikäinen tämä pentu on? No, se on seittämän vuotta...


Laitetaanpa Jaavan arvostelu tähän:


"7v. Hyväkuntoinen narttu, jolla hyvät rungon mittasuhteet. Kokoonnähden pieni pää, jossa hyvät suhteet, otsapenger saisi olla voimakkaampi. Hyvät korvat. Niukasti kulmautunut etuosa, kapea edestä. Hyvä runko. Riittävästi kulmautunut takaa. Häntä saisi olla paremmin sijoittunut. Liikkuu tasapainoisesti. Karvanlaatu ok, mutta ei parhaassa kunnossa. Miellyttävä käytös."


Molemmista tytöistä vielä Titan ottamat kuvat, kiitos hyvistä kuvista! näyttääpä tytsät muhkuille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti