torstai 15. huhtikuuta 2010

Jaavan hieronta ja tyttöjen tokot


Jaavuska käväisi aamulla hierottavana ja oli paremmassa kunnossa (vähän vielä jotain lonkkien seudulla, alaselässä). Ei kuitenkaan mitään hälyyttävää ja seuraavaa aikaa ei vielä varattu, kun en tiedä oiken kesän suunnitelmia. Kesäkuussa pitäisi kuitenkin käydä hierojalla.


Hieronnan jälkeen ajelin Riihimäelle ja käytiin Maijan, Unnan ja Nyytin kanssa tokoilemassa. Nyytistä oli kasvanut iso tyttö ja vallan ihastuttava neitokainen! Vauhtia löytyi ja löytyi ja.. :D Hauska tyyppi. Jaava teki ekana Unnan kanssa paikallaolon ja päätti sitten nousta ja lähteä hipsimään kohti autoja (piiloa). Kävin palauttaa ja sen jälkeen pysyi ihan hyvin.


Myrde näytti "kauniita" perusasentoja ja seuraamisia. Se kenottaa ihan miten sattuu.. Tehtiin myös luoksetuloa (tuli löysällä laukalla) ja tämän takia tehtiin vauhtiluoksetulo. Tätä vauhtia pitää edelleen vahvistaa ja pilkkoa liikettä osiin. Liikkeestä maahan on ihan ok, seisomista pitää vahvistaa. Myrtti pääsi juoksemaan pari kertaa ruutuun ja se oli ainakin Myrdestä kivaa! Tokalla kerralla tehtiin lisää seuraamista ja perusasentoja ja etsittiin omaa tunnarikapulaa. Tunnaria Myr teki ekaa kertaa ja kyllä se kovasti etsikin.. mutta ei vain tiennyt, että mitä olisi pitänyt etsiä! Jossain välissä tehtiin vähän avoimen kakeja.


Jaava teki omalla vuorollaan seuraamista (ihan ok), liikkeestä maahan, ruutua, luoksetuloja (pysäytystä ja suorana), avoimen kakeja (eka sarja ok, sitten pidemmältä matkalta jumitusta ja lopulta onnistunut nousu) ja yhden noudon. Jaavalla oli ainakin kivaa ja nyt iän myötä se on alkanut käyttää koko ajan enemmän ja enemmän ääntä.. Ruutua tehtiin niin, että nami oli valmiina ja pari kertaa lyhyeltä matkalta niin että heitin namin. Luoksetulon pysäytyksessä Maija viskoi makkaraa, kun meillä on vähän ongelmana tuo pysähtyminen.


Kiitos Maijalle tottisteluseurasta! Oli kivaa ja tuli tuota intoa itsellekin treenata :) Nyt alotetaan sitten tunnarin treenaus, kun on pussillinen kapuloitakin. Myrtti ei kyllä vieläkään osaa noutaa, mutta etsiä se osaa (ehkä) ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti