keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Kevätpäivän tokot


Läheisellä kentällä pienet tokoilut. Jaava aloitti tunnarilla, mikä oli virhe numero yksi! Jaava oli aivan liian korkeassa vireessä, kun oli ollut monta tuntia yksin ja siitä kentälle tekemään tunnaria.. Hyvä Tiina!!! No, kaksi ekaa toistoa meni siihen, että Jaava otti taas ehkä miljoona kapulaa suuhun ja heitteli jne. Sanoin Jaavalle, että jos nyt ottaisit aivot käyttöön ja niin tehtiin kaksi tosi hyvää tunnaria. Eli rauhallisessa mielentilassa se muistaa haistella, mutta muuten menee häsläämiseksi.. Tunnarin jälkeen tehtiin BH-kokeen seuraamiskaavio, kun ajattelin kerrankin tehdä vähän pidemmän seuraamisen. Japutti esittikin yllättävän hyvää seuraamista, ei edes viskellyt tassuja tai mitään muutakaan! Se ihan oikeasti tuntui seuraamiselle. Liikkeestä istuminen, luoksetulon pysäytystä ja ruutua. Tässä vaiheessa olisikin pitänyt lopettaa treenaaminen..


Myrtti teki omalla vuorollaan tunnaria, seuraamista, täyskäännöstä ja perusasentoja. Lisäsin Myrtillekin vääriä ja hyvin merkkasi oman kapulan. Kävi kyllä ekana haistelemassa vääriä ja haistelikin pitkään. Jatkoi hyvin työskentelyä ja löysi oman :). Sitten alkoikin alamäki. Otettiin myös Myrden kanssa ruutua.. Myrtti oli bongannut tippuneen makupalan maasta -> lähti haistelemaan sitä ja kielsin. No, Myrtti otti vähän itseensä ja alkoi rauhoittelemaan (enkä sanonut edes pahasti). Lopulta se meni ihan hyvin ruutuun, mutta jäi vähän kökkö olo ja ajattelin leikittää sitä pallolla.. Jotenkin painostin sitä ja se meni Jaavan viereen heiluttelemaan häntää "mamma varmasti on pimahtanut, kun se noilla palloilla riehuu.. Jaava suojelee pientä Myrttiä".


Ajattelinpa ottaa Jaavan kanssa avoimen kakeja. Alamäki jatkui ja Jaava vain makasi paikallaan tai jos nousi, niin tokalla käskyllä. Tovi jos toinenkin jankattiin ja kun oma pinna alkoi vähän kiristymään, niin Jaavakin jo alkoi vähän rauhoittelemaan eli nousi entistä vähemmän. Laskin sitten kymmeneen ja ajattelin vähän purkaa jännitettä ja heittelin Japutille palloa. Pallopalkalla saatiin sitten ekalla käskyllä nopeita istumisia. Vielä parit ruudut ja loppuun palloleikkiä.


Myrtin kanssa tehtiin vielä luoksetuloa ja se onnistuikin. Myrtti tuli ja kovaa tulikin!! Jokin edes onnistui. Vähän jäi kökköfiilis, kun jotenkin painostin Myrttiä ihan hirveästi ja meni maku koko touhuun. Ens kerran tehdään jotain tosi kivaa ja helppoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti