keskiviikko 14. lokakuuta 2009

Ensilumi ja agiliiitoa!


Vihdoin maanantaina päästiin Myrtin kanssa liitelemään ja myös ensilumi satoi maanantaina (lähinnä ma ja ti välisenä yönä). Tiistaina oli vuorossa Japsuttimen treenit.


Vähän mietitytti, että mitä tuo Myrtti agissa keksii, viime kerrasta kun on jo aikaa. Treeneissä oli suunnilleen ykkösluokantasoa oleva rata ja ekaa kertaa Myrtsillä oli maxi-esteet. Rata koostui hypyistä, putkista, keinusta, muurista, pussista ja pituudesta. Keinua Myrtti ei ollut koskaan suorittanut radalla eikä ikinä edes täysin itsenäisesti (tää oli hyvä muistaa siinä vaiheessa kun oli jo lähettänyt koiran esteelle!). Ekasta tuliki pieni lentokeinu, ei oikeasti ollut paha. Toistoilla keinu suoritettiin niinkuin kuuluukin. Hyvä Myrmyr! Kaikista tyytyväisin oon siihen, että maksikorkeudet ei tuottaneet ongelmia ja Myrtti teki hienosti hommia.


Jaavalla oli rimat mini-korkeuksilla, kun sillä on tuo selkä vähän jumissa. Sari oli suunnitellut meille mukavan radan ja sitä sitten käytiin läpi. Edelleenkään en muista kertoa Jaavalle käännöksiä tarpeeksi ajoissa ja omaan liikkumiseen pitää muistaa kiinnittää huomiota.. Jaava kyllä osaa!


Myrtin treenien aikaan alkoi satelemaan lunta ja kun tiistaina aamulla ulko-ovi aukesi, molemmat tytöt riemastuivat kovin! Oli nimittäin lunta maassa :) (nyt sitä lunta ei oikeastaan enää olekaan).


Niin ja kun viime viikko vietettiin kotikotona Mikkelissä, käytiin myös seudun lappalaiskoiria moikkaamassa. Mulla oli matkassa Mustat (olipas rentouttavaa olla "vanhusten" kanssa :D) ja treffeillä oli meidän lisäksi Ami ja Hupi-pentuliini, Niila ja Assi-pentu sekä Ile. Mustikin oli fiksusti urosvoittoisessa porukassa, että voishan papparaisen ottaa uudelleenkin matkaan. Sitä ei oikein muut koirat kiinnosta, siellä se vaan istua tönötti sammalikossa ;).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti