perjantai 28. joulukuuta 2007

Noutoa ja kaukojaNäin loman kunniaksi flunssa iski ja kun koe lähestyy, niin oli pakko sitten sisällä tehdä vähän juttuja (jäänyt tää treenaaminen taas). Jaavan kanssa tehtiin ensin ihan vain kapulan pitoharjoituksia (mielellään mutustelee kapulaa) niin, että istuin sohvalla ja Jaava otti mun reisien päältä kapulan. Kun tämä onnistui hyvin, pyysin Jaavan sivulle ja annoin kapulan suuhun. Tämän jälkeen jätin Jaavan istumaan kapula suussa ja pyysin sitä sivulle siitä puolen metrin päästä. Tämäkin onnistui ilman kapulan pyörittämistä. Lopulta sitten "heitin" kapulan metrin päähän ja pyysin Jaavaa hakemaan. Muut kerrat olivat hyviä, mutta kerran mutusteli ja pyöritteli. Tätä siis täytyy vielä harjoitella.

Tässä välissä Myrtti sai pitkästä aikaa tehdä "noutoa" eli naksuttelin kapulaa. Myrtti on nyt oppinut menemään maahan käskystä ja sitä se tarjoaa joka paikkaan.. Eli tänään näimme maahanmenoja yhdistettynä kapulan tökkimiseen. Tein sitten niin, että kävin sohvalle istumaan ja otin kapulan reisien päälle. Nyt jäi sitten maahanmenot ja Myrtti keskitti energiansa kapulaan. Loppuun muutamat sivulletulot (tähän täytyisi seuraavan liittää käskysana).

Uudestaan Jaava kehiin ja tehtiin avo-kaukoja. Eri etäisyyksiltä (tassujen edestä-metri) ja Jaava suoritti hyvät napakat asennon vaihdot.

Viimeisimmäksi Musti sai tehdä temppuja mm. kuolemista ja pyörimistä. Sainkin hyvän ajatuksen siitä, kun Jaava pyöri Mustin kanssa samaan aikaan ja samaan suuntaan, että olisipa hienoa liittää Myrttikin siihen. Ei kun pyörittämään Myrttiä ja Myrtti pyörähtääkin itsensä ympäri hyvin nopeasti, jotta saisi mahdollisimman äkkiä namin ;).

Myrtsin strategiset mitat:

ikä: 25vk 3pv (viikon päästä 6kk)
korkeus: ~43 cm
paino: ~10kg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti