keskiviikko 5. joulukuuta 2007

Myrtin kokemusrikas päivä


Tänään nappasinkin ainoastaan Myrtin mukaani, Mustin ja Jaavan jäädessä kotiin. Ensin kävimme viemässä Marjon rautatieasemalle ja tutustuimme Myrtin kanssa Mikkelin rautatieasemaan ja uuteen matkakeskukseen. Myrtti käyttäytyi hyvin reippaasti, käveli rautaportaita, kulki hissillä yms. Junan tulemista Myrtti ei tainnut edes huomata ja junaan lähdössä ollutta collietakaan se ei pahemmin noteerannut. Myrtti keskittyi tarjoamaan kontaktia ja ahneena lappalaiskoirana se halusi myös namia, joten vähän väliä sain vapauttaa sitä peruasennosta. Niin polleana se siihen koko ajan tupsahti istumaan.. ja uudestaan ja uudestaan. Hassu pentu!

Kun junat oli nähty lähdimme käymään Mustissa ja Mirrissä. Myrtti saikin herkun syötäväksi ja ostin uuden motskarin ja jokaiselle koiralle iiisot luut. Mustista ja Mirristä suunnistimme torin laidalle ja kävelimme ympäri keskustaa. Myrtti kulki yhtä hienosti mitä aina aikaisemminkin. Yksi luonnetesti Myrtille kyllä tuli, kun se huomasi ison jostain pajusta tms. tehdyn poron, jonka selässä oli nukke. Myrtti pysähtyi ja katsoi, että mikäs tämä on. Reippaasti (ja hiljaa!) niskavillat hieman pystyssä se kipitteli aivan itse tutkimaan mörköä. Yksi nuuhkaisu ja sitten se vilkaisi minuun, että "tämähän on vaan tämmönen" ja jatkoi matkaansa eteenpäin unohtaen samantien mörkönsä. Eli ainakin nyt vaikuttaisi olevan palikat hyvin kohdillaan :).

Lopuksi vielä ajelin Jäähallille ja käytiin katsomassa luistelijatyttösten harkkoja. Kopillinen pikkutyttöjä tulikin rapsuttelemaan Myrttiä, joka oli reippaana mun sylissä. Kopissa Myrtti käyttäytyi hienosti ja sitten mentiin vielä katsomoon katsomaan tunniksi harjoituksia. Vartin verran Myrtti istui ja katseli ympärilleen, kunnes uni voitti ja Myrtti nukkuikin koko loppuajan mun sylissä aivan rentona. Reipas tyttö!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti