perjantai 12. lokakuuta 2007

Perjantain tokotLähemäen kentällä ja mukana kaikki kolme. Ensin Jaavan kanssa paikallaolo. Olin piilossa ja aika about 1min30s, eikä ongelmaa. Tämän jälkeen seuraamista (etutassujen nostelua, mutta parempaa kuin viimeiksi), liikkeestä maahan, luoksetulot (eka pysäytyksellä ja sitten läpi), liikkeestä seisominen, nouto ja kaukot. Seisominen tokalla yrityksellä suht ok, noudot ok ja kaukot meni päin prinkkalaa.. Aluksi nosti peppua istumaannousuissa. Sitten muutama ihan ok vaihtoa, mutta muisti se jossain välissä tarjota seisomistakin.. Noo, sitten tehtiin kaukoja eri tavoin ja lopetin hyvään istumaannousuun. Näitä nyt sit pitäisi treenata. Loppuun vielä seuraamista, joka oli parempaa kuin aluksi. Ja sitten vielä parin-kolmen minsan paikallaolo niin, että olin piilossa. Tämä hyvä.

Myrtti sai leikkiä, tehdä parit sivulletulot kädellä ohjaten, istua ja parit namista luopumiset. Hyvin leikki ja namitkin kelpasivat.

Musti sai sitten viimeisimpänä tehdä juttuja. Seuraamista (karmeaa), maahanmenoja, seisomisia, noutoa. Kerran vanha herra karkasikin, kun yritin pitää ettei Myrtsi hyppää peräkontista, niin hän sitten päätti hypätä. Kiireellä karkuun ja keskelle jalkapalloharkkoja ja sieltä lähti juoksemaan tietä kohti, mutta päättikin löytää korvansa ja tulla luokse (tuli muuten kovaa!). Eli, kun tehdään juttuja se on hyvin kuulolla, mutta kun tekee tuhmia, ei kuule mitään.. Hassu koira.

Ps. Mustin jalkakin on jo parempi, eli levolla ja kipulääkkeillä meni ohi. Vähän on vielä jäykkyyttä, mutta ei ole enää ontunut :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti