keskiviikko 24. lokakuuta 2007

Naksutellen


Oonpas ollut tänään ahkera.. :)

Jaavalle naksuttelin metallia ja pitkästä aikaa myös seisomista. Maasta seisomiset oli hyviä ja joitain hyviä toistoja saatiin myös istu-seiso-sarjasta. Metallin opettamisen aloitin alusta, jotta siitä tulisi Jaavalle mieluisampi.

Musti teki myös kaukoja sekä metallia ja vielä lisäksi seuraamista ja sivulletuloja. Mustin mielestä kapula oli ällöttävä, mutta lopulta se taas kantoi ihan mukavasti metallia. Mustin paras juttu on maasta seisominen, sen se osaa hienosti.

Myrttisen kanssa aloitin nami=naksu (ajattelin vähän muistuttaa mieleen, kun on taas viime naksutteluista aikaa). Naksuttelin sille katsekontaktista ja se olikin istumisen kanssa ainut asia mitä se tarjosi. Kävin sitten hakemassa metallikapulan ja Myrtti tajusi nopeasti, että tökkäsemällä kapulaa kuuluu naks ja saa namin. Ja sama juttu vielä pahvilaatikolla. Pidin sekä laatikkoa että kapulaa aluksi kädessä, mutta pahvilaatikon laskin lopuksi maahan ja hetken miettimisen jälkeen Myrtti jatkoi laatikon tökkimistä. Hyvä Myrtsi :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti