perjantai 5. lokakuuta 2007

Musti=rampa


Mustin kuulumiset onkin vähän ikävämpiä. Pari viikkoa sitten se ei ollut meinannut päästä aamulla makuulta ylös, mutta oli kuitenkin vertynyt päivän mittaan (nivelrikkoa?). Nyt se on sitten täysin kolmijalkainen. Kipulääkettä ja lepoa, katsotaan auttaako.. Muuten on ensi viikolla jälleen eläinlääkärireissu edessä. Musti syö myös nyt niveliä vetreyttäviä tablettejä (oiskohan ollut cartivettiä?). Enempää en oikein tiedä, kun tuota välimatkaa on, mutta torstaina olen menossa taas Mikkeliin (pitkä viikonloppu!).

Nyt ollaan lenkkeilty Evon maisemissa ja Myrttikin on päässyt mukaan. Kuitenkin osan matkasta on ollut sylissä, vaikkakaan ei omasta tahdostaan. Hienosti tulee luokse ja pysyy lähellä paljon isosiskoaan paremmin.. Mitään ihmeitä ei olla tällä viikolla reenattu, katsekontaktia (naksullakin) ja luoksetuloa. Leikitty leluilla ja tehty leikin tiimellyksessä maahanmenoja. Ja lelun kanssa menee hissinä! Ei siis ole mitään käskysanaa, mutta oikea tekniikka. Makupalan kanssa peppu menee ekana.. Istumiseen olen jo alkanut liittämään käskysanaa. Mutta antaa toisen olla vielä kakara, ehtiihän sitä myöhemminkin :). Painoa taisi olla 13-viikkoispäivänä eli tiistaina ~6,5 kg. Hirveätä vauhtia se kasvaa.. Iso tyttö jo!

Jaava on tehnyt lähinnä höpöhöpöjuttuja, eli ei mitään suunnitelmallista reenailua. Mutta se onkin sitten kunnostautunut syömällä Myrtin hihnan poikki.. ja ikää ~4v8kk...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti