sunnuntai 21. lokakuuta 2007

Erkkariviikonloppu


Perjantaina lähdettiin Japutin ja Myrtsin kanssa kohti Jyväskylää ja lappalaiskoirien syyspäiviä. Kenraaliharjoitus meni päin prinkkalaa ja ajattelin lauantain kokeesta vähintäänkin katastrofia. No, ei se ihan katastrofi ollut, mutta vähän sinnepäin ;). Jaava rallatteli kehässä ja sillä oli selvästi kivaa. Se ei kuitenkaan keittänyt niin pahasti yli, mitä viime kokeessa.

Paikalla makaaminen 10
Seuraaminen taluttimetta 9
Maahanmeno 10
Luoksetulo 0
Seisominen 6
Noutaminen 7
Kaukot 10
Hyppy 0
Kokonaisvaikutus 9
AVO3 133p

Paikallaolossa ei mitään valittamista. Seuraamisessa vähän tassujen nostelua ja aika-ajoin pientä edistämistä ja taisi löysiä käännöksiäkin tulla. Mutta en valita!! Paljon pahempaa odotin. Maahanmenosta ei mitään muistikuvaa, varmaan ihan ok. Luoksetulossa lähti hipsimään perään ja kun käännyin ympäri pysähtyi ja katteli sillein, että "hupsis, nyt taisin mukeltaa". Kutsun tultua Jaavan ilme helpottui, mutta käsimerkin kohdalla se teki vain kaksi isoa loikkaa ja jatkoi matkaansa. Seisomisessa pysähtyi muistaakseni ihan hyvin, mennessäni koiran taakse kääntyi ja sitten perusasento jäi tekemättä, kun Jaava meni maahan. Noudossa oli ihan kivasti vauhtia, mutta meinasi vain palauttaa kapulan liikkeenohjaajalle ja teki perusasennon mun selän taakse. Kaukot ok. Hyppy oli kyllä meidän suorituksen paras kohta ;). Hyppäsi nätisti ja tokalla käskyllä istui hypyn taakse. Hyppäsi takaisinpäin ja tuli sivulle. Samantien otti ja hyppäsi hypyn nopeasti edes takaisin ja tuli sivulle seisomaan. Oli menossa vielä kolmattakin kertaa, mutta ehdin sitä pyytämään luokse.. Kokonaisvaikutus oli sitten mulle ihan yllätys! Tuomari tykkäsi Jaavan innosta tehdä sekä vauhdista, millä se tehtävät suoritti. Tuomari sanoikin, että hän ennen luoksetuloa mietti, että jos ohjaaja saa tuon koiran pysäytettyä, niin on aika hyvä ;D. Nyt vaan pitää miettiä uusia kokeita ja josko sitten valmistautuisikin hieman paremmin..

Muuten viikonloppu sujui mukavasti. Sunnuntaina seurasimme näyttelykehiä ja Myrttikin oli jo suhteellisen väsynyt ja jaksoi makoilla aikaisemman riehumisen sijaan ;). Myrtillä taisi olla jotain Anna-Leenaa vastaan, sillä Myrtti pissasi kaksi kertaa sen sänkyyn ja kerran pyyhkeelle.. Hassu pentu (kunhan ei ota tavaksi...)! Erittäin mukava viikonloppu ja nyt täällä makoilee kaksi pientä koiraraatoa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti