perjantai 31. elokuuta 2007

Tottista ja putkeaJaavan kanssa metallinoutoa, kaukoja, liikkeestä maahanmenoa, suora luoksetulo sekä putkea. Metallinoutoa tehtiin kahdessa osassa. Ensin vain heittelin kapulaa ja takaisintulon laukasta naksautin. Nyt meni taas laukalla molemmat suunnat. Sitten tehtiin vielä noudon loppuosaa ja hyvin tuli sivulle. Istu-maahan -sarjoja. Ensimmäisellä istumaannousulla nosti peppuaan ja kävin laittamassa takaisin maahan. Seuraavat kaikki olikin sitten hyviä nousuja ja maahanmenoja. Luoksetuloja otin vain yhden ja hyvällä vauhdilla tuli. Liikkeestä maahanmeno onnistui myös ensimmäisellä. Palkkasin heti maahanmenosta ja samantien vapautus. Putkeen Jaava suikahteli hirveällä vauhdilla. Lähettelin eri kulmista ja tooosiiiiii pitkästä matkasta. Hyvin haki ja hyvällä vauhdilla. Intoa riitti niin tottiksessa kuin putkissakin :). Ai niin ja vielä tehtiin istu-seiso -sarjaa. Vieläkin ilman vihjesanaa..

Musti sai seurata, tehdä liikkeestä maahanmenon ja tuoda metallikapulaa. Hassu koira.. Musti ei siis osaa kuin seurata suoraan ja siinäkin edistää ihan hurjasti ;D. Maahanmenoa se tarjoaa aina (tullut joskus vahvistettua sitä niin paljon), joten siinä ei ongelmaa. Metalliakin toi ihan mielellään. Voisi opettaa sille vielä noudon loppuosan, eli tulemisen kapula suussa sivulle. Tämä kyllä tavallisella kapulalla onnistuu, mutta metallilla ei. Musti juoksenteli myös innoissaan putkeenkin, kun namia on tiedossa.

Myrtti sitten sai mennä ensimmäistä kertaa putkesta. Palkkasin lelulla ja ihan innoissaan pentu oli! Ei paljoa apua tarvinnut, että sinne sujahti. Oisko me joku viitisen kertaa se tehty ja pari viimeistä menin vierellä. Meni lopulta ihan omatoimisestikin putkeen, kun oltiin jo menossa sisälle.. Tehtiin tänään myös ensimmäistä kertaa maahanmenoa ja sivulletuloa. Näissä missään ei siis ole mitään käskysanoja, kunhan namilla ohjailen oikeaan suuntaan. Katsekontaktin ruokakupilla on jo oppinut aika hienosti ja muutenkin tulee pihalla usein ja mielellään luokse (eli hakemaan namia/leikkimään). Sisällä laitoin Jaavan metallikapulan lattialle, josta Myrtti sen nappasi ja polleana kanniskeli ympäriinsä. Ja piti muuten vielä aivan oikeasta kohtaa kiinni :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti