lauantai 18. elokuuta 2007

Mikkelin agikisat 18.8Tänään siis kisattiin kolme starttia omissa kisoissa.

A-kisa:
Oikein mukavan radan oli tuomari suunnitellut, semmonen "meijjän rata". Pitkälle mentiinkin ilman virheitä, kunnes Jaava loikkasi korkealta A:n alastulon. Siinä kartturin ote sitten vähän herpaantui, kun mietti, että palauttaako koiran kontaktille. Siinä ajassa Jaava ehti singota suoraan eteenpäin ja seuraavan hypyn ohi. Sitten täytyi komentaa kovasti kartturia, kun piti takaisinpäin kääntyä ja kiersi pari estettä. Hurjasti kului siinä aikaa ja loppurata sujui taas mukavasti. Otin oikein viimesen päälle vielä puomin alastulonkin ja siinäkin kului vielä aikaa. Tulokseksi 10 ratavirhettä ja 3,35s yliaikaa.

B-kisa:
Tykkäsin tästäkin radasta. Hyvin mentiin taas pitkälle, kunnes tuli puomi.. Katsoin eka, että nyt ei kyllä tassu kontaktille osu, mutta mielestäni se oli kuitenkin siinä rajalla enkä nähnyt, näyttikö tuomari käsimerkkiä. Jatkettiin siis täysillä rataa ja A:n alastulon sain käskyttää aika voimakkaasti ja siltikin tuli aika ylhäältä.. No, mukava rata vaikka vitonen sieltäkin rapsahti.

C-kisa:
Tämän kisan tavoitteena oli olla tekemättä kontaktivirheitä ja se oli aika helppoa, kun oli hyppäri ;). Helppo rata ja paljon nollia ja yksi niistä myös meidän (0,80s yliaikaa). Muutama kohta oli, missä meni kaarros pitkäksi ja eiköhän tuota aikaakin olisi saanut sen pari sekkaa ainakin nipistettyä. Mutta tyytyväinen kai se pitää tulokseen olla, vaikkei rata hääppöinen ollutkaan.

Piti sitten ottaa kontakteja B-kisan jälkeen ja hienosti pysähtyi etutassut maahan ja takajalat kontaktille. Kiero neiti!! Tuolla se nyt näkee unia vauhdikkaasta päivästä, hirveä ääntely ja liike :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti