maanantai 31. elokuuta 2015

Verijälki nro.3

Myrtti ajoi kolmannen verijälkensä. Pituutta pari sataa metriä, pari kulmaa ja ikää 24h. Myrtti lähti hyvin ja molemmat kulmat ajoi tarkasti. Ekalla kulmalla meinasi lähteä väärään suuntaan, mutta korjasi hyvin. Välillä suorilla jäljesti lähes jäljen päällä, mutta väliin ehti nostaa nenän ylös ja ajautua jäljeltä pois. Loppuun sorkka oli kiva ja onneksi loppu meni ok.

Mette on edelleen niiskutellut ja kävi tänään eläinlääkärillä. Sydän ja keuhkot kuulosti hyvälle. Pieni rauhoite (vaikka eräs päätteli rapinasta saavansa ruokaa :D), että saatiin kieli ulos ja kurkittua henkitorveen, nieluun ja risatkin nähtiin. Kaikki oli ok eikä jälkeäkään tulehduksesta. Nyt kokeillaan toista lääkettä mahdolliseen nenäpunkkiin ja jos oireet ei häviä, niin tähystetään. Hoitaja muuten sanoi lopuksi, että taitaa olla fiksu tyttö, kun kuuntelee niin tarkasti pääkenollaan. Sitähän se on, tietää mistä puhutaan :).

Viikolla tehtiin valsseja törpöillä, kaukoja. päätä maahan, jääviä (nou problem) ja seuraamista. Mette on kyllä kiva treenikaveri :). 

1 kommentti:

  1. Hyvä Myrtti!

    Toivottavasti Mette paranee tällä toisella lääkkeellä, ettei tarttee tähystää. ..

    VastaaPoista