sunnuntai 9. elokuuta 2015

tokoa :)

Tänään tokoiltiin. Mette teki seisomista, ohjatun suuntia ja ruutua. Myrtti sai korjata kentän eli hakea ohjatun kapulat, teki kaukoja sekä aloitti vihdoin ja viimein luoksetulon stopin :D.

Metelle oli haastetta kerrakseen, kun kaikki merkit, ruutu ja ohjattu oli valmiina. Ohjattu tietenkin lähellä ruutua ja sinne se menikin ruutuun ;). Ekana seisomista ja aluksi tarjosi istumista. Tehtiin aika monta toistoa ja lopuksi teki hyvin. Tämän jälkeen ohjatun suuntia ja ekana vasen. Sieltä se löytyi ruudusta. Kävin nostamassa vasenta ja teki hyvin. Taas joku löytyi ruudusta ja pyysin pois. Kävin taas nostamassa ja seuraavankin kävin nostamassa suoraan. Seuraavaan toistoon lähetin ja NYT toi vasemman ja vielä uudestaan. Oikea oli helpompi, tehtiin muutama toisto. Ruutu oli läheltä ok (palkka seisomisesta), mutta kaukaa yritti mennä kapuloille.. Jätin Meten kauaksi ja palkkasin kädestä ruutuun. Vaihteeksi lähetys ja meni matalalle merkille ja olin hiljaa. Lähti melkein heti ja tarjosi ruutua! Vielä yksi toisto, missä ohitti kapulat ja merkin. Meni päättäväisesti ja sai ansaitun palkan.

Myrtti seisoi ja stoppasi hyvin! Jes. Ehkä se vielä oppii. Haki kapulat hyvin ja kaukoissa nousi jokaisella. Mummo pääsi ansaitusti vattupuskaan :).

Eilisestä auringonlaskusta muutama kuva. Oli muuten upea!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti