maanantai 27. heinäkuuta 2015

treenejä

Mette teki ekana. Tehtiin ruudun paikkaa, liikkeestä istumista, luoksetuloa suorana ja stopilla (pakko mainita, että lähti hiljaa sekä istuen että maasta!) ja metallia sisällä. Kiertojen välissä tehtiin kaukoja ja päätä maahan. Ruudun paikka eri suunnista oli super! Nyt Meme muisti mitä oltiin tekemässä. Liikkeestä istuminen oli hyvä samoin kaukot läheltä. Oli kyllä ehkä enemmän kuuntelutreeniä kuin kaukoja.. Mut hyvin meni silti. Luoksetulossa lähti hiljaa ja kovaa. Stoppeja tehtiin vain kerran, kun oli niin hyvä <3. Vissiin ainut asia minkä Mette tekee hyvin. En tiiä kuka on osannut opettaa luoksetulon stopin niin hyvin :D. Myrtti ei ainakaan osaa..

Mette teki hiljaa (!!) kiertoja. Tehtiin valsseja, välistä vetoja ja sylkkäreitä. Nää onnistu hyvin. Mä veikkaan, että Meten hiljaisuus johtuu juoksusta..

Myrtti teki suoria luoksetuloja vauhtipalkalla, pertsasta maahanmenoja ja kiertoja. Myrtti kiersi tolppia ja omatoimisesti puuta.. Kai tuo on sama mitä kiertää, tuumii Myrtti. Muuten Myrtillä sujui hyvin! Luoksetulon stoppia ei tehty, kun Myrmy valuu.. Pitäis ottaa itseään niskasta kii ja vihdoinkin opettaa kunnon stoppi.

Kaisla teki taas pertsaa ja maahanmenoa sekä opetteli hihnakäyttäytymistä. Kaisla on irrallaan kiva, mutta hihnassa mahdoton hinuri. Aika hyvin käveli alun jälkeen ja hihna pysyi löysänä.

ps. Kiltti Myrmy heilutti mulle häntää keskeltä ruokapöytää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti