tiistai 21. lokakuuta 2014

Viime viikkoiset

Viime viikolla aksatreeneissä keppejä ja irtoamista. Super Mette <3 Varsinaiset hyvänmielen treenit. Mette irtosi hyvin ja vähän sinnekin, minne ei pitänyt ja teki tositosi hyviä keppejä. Ei hiljentänyt loppua kohti eikä yrittänyt tulla pois. Tosi varmanoloista pujottelua ja kovaa.

Tokohommissa on treenailtu maassa makaamista pää maassa. Mette hiffasi jutun parilla toistolla. Sen kanssa on kyllä kiva naksutella, kun tarjoilee niin hanakasti. Käskyä se ei vielä osaa eikä mennä sivulta maahan pää maassa. Mutta mun ollessa Meten edessä pää pysyy jo suht pitkiäkin aikoja maassa. Tietty kaukoja on tehty ja välillä tuntuu, että etenee. Seuraavalla kerralla taas, että ei.. Kaukot on kyllä vaikeat! Ei auta kuin tehdä ja tehdä. Viime viikon hallitreeneissä oli sitten vähän pilli jumittunut kurkkuun. Se on jännä miten halli lisää aina tuota ääntelyä.

Ja taas kattikuvia, kun pikkukatti tykkää makoilla ihan lähellä.


1 kommentti:

  1. Ihana tämä alin kuva, kun kumpikin niin sopuisasti siinä pussukassa :) ♥
    Meidän yksi kissa on ominut täysin kiipeilypuun pussukkapedin, kumpikaan toisista kissoista ei edes halua mennä siihen. Alkaa olemaan jo ihan kulunut koko pussukka, kun Manu siinä nukkuu tuon tuostakin :)

    VastaaPoista