lauantai 15. maaliskuuta 2014

Tiara vinossa ja herne nenässä


Meten mielestä treeneistä on tullut tosi tyhmiä. Pari viikkoa palkkaa tippui koko ajan ja kaikki oli kivaa. Nyt onkin tehty palkattomuuksia ja voin kertoa, että trinsessa ei tykkää tästä yhtään. Ei tuu palkkaa eikä saa huutaa eikä kitistä. Ihan tyhmää. t: Mette

Kaikenlisäksi pikkuneiti on valeraskaana ja aamulla herätessäni huomasin, että olin saanut yöllä kunnian hoitaa yhtä pentua. Huvittavaa sinänsä, että muita pentuja meillä ei olekaan (ja tämä ainokainenkin katosi). Varsinainen äitihahmo tuo Metu. Jos Mette saa joskus niitä oikeitakin pentuja, niin toivottavasti se on silloin vähän tunnollisempi äiti. Treeneihin tuo valeraskaus ei ole vaikuttanut mitenkään, lenkeillä se on ehkä hieman normaalia vaisumpi. Ruoka-annosta vähän pienensin, kun huomasin, että "paljon palkkaa"-treenit näkyy Meten vyötäröllä. Lappalaistytöt kyllä käyttää kaiken ravinnon niin hyvin hyödyksi, että tarkkana saa olla.

Jaava ja Myrtti on myös päässeet treenaamaan. Voi kuinka ne on olleetkin tohkeissaan. Myrtti edistää seuraamisessa "ihan vähän vaan", kun häntävillat on mun varpaiden kohdilla. Myrmyn kanssa on treenattu siis seuraamisen paikkaa kohdilleen, tehty ruutua, muistuteltu jääviä, kaukoja ja luoksetuloa. Jaavan kanssa on humputeltu voittajan liikkeitä. Mummohan humputtelee ja huutaa. Ja on tietty omasta mielestään maailman pätevin ja paras.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti