lauantai 30. marraskuuta 2013

Treenitön viikko

En kyllä muista milloin koirilla olisi ollut treenitön viikko, mutta nyt oli. Mun illat meni tenttikirjojen parissa, tentissä ja luennoilla. Ainut asia mitä puuhasteltiin oli Meten jumppahommelit. Aika hyvin onnistuu jo pienemmälläkin laatikolla! Jaavallakin sujuu jo, Myrtillä on sujunut alusta asti. Lenkkeilty on ihan normaalisti, joten ei tytöillä nyt mitenkään super tylsää ole ollut. Kuitenkin jostain kumman syystä, monena iltana, joku pieni musta taittokorvainen lapinkoira, löytyi mun ja kirjan välistä..

Pientä huolta ja murhetta on myös viikkoon mahtunut. Tiistaina Myrtti ravasi vesikupilla ja alkuyöstä matolla oli iiiisooo pissalammikko. Keskiviikkona ja torstaina oli ihan rauhallista, mutta perjantaina homma jatkui. Myrtti ravaili koko ajan kupilla, pissasi tunti sisälletulon jälkeen ison lammikon matolle ja oli vielä yölläkin käynyt pissalla. Tänään aamusella suuntasinkin luennon sijaan eläinlääkäriin pissanäytteen kera. Pissan pikatestistä ei paljastunut mitään normaalista poikkeavaa, ultralla katsottiin kohtu ja muita sisäelimiä ja kaikki näytti ihan normaalille. Lopuksi otettiin verikoe ja kaikki arvot normaaleja. Pissa jäi viljelyyn, joten vasta alkuviikosta saadaan tuloksia. Varmuuden vuoksi aloitettiin antibioottikuuri, sillä sama litkiminen jatkui vielä kotona. Nyt täällä on ihan rauhallista, toivottavasti sama meno jatkuu.

Yhtenä päivänä ehdin viimeisten auringonsäteiden aikaan lenkille kameran kanssa. Kuvasatoa melkein talvisesta maisemasta :)
  

 
1 kommentti: