perjantai 30. elokuuta 2013

Päivitystä

Viime aikoina on sen verran kiirettä pidellyt, ettei ole blogiakaan ehtinyt päivittämään.Viime viikolla muutamat tokotreenit + aksat ja yllättäen myös tällä viikolla aksat ja tokotreenit ;). Viime viikon aksoissa väännettiin niitä keppejä.. Ja väännettiin ja väännettiin. Vääntäminen taisi tuottaa tulosta, sillä tällä viikolla Mette oli ihan super kepittelijä!! Loistavalla asenteella _loppuun_ asti, vaikka jouduin keppien loppupuolella siirtymään hypyn taakse, joka oli keppien vieressä. Olin niin yllättynyt, että ohjasin keppien jälkeen ihan miten sattuu :D Oli muuten ihan huippu rataprofiili ja Mette oli jotenkin ihan tosi hyvä. Me vaan mentiin, ei väännetty eikä sählätty. Voi jukra, tuon saman fiiliksen kun saisi useamminkin.

Viime viikon tokoloissa väännettiin ihanan ystävämme, äänen, kanssa. Eipä ole vähään aikaan tarvinnutkaan niin paljoa vääntää.. On tämä kyllä tasapainottelua; nyt on tehty paljon uusia juttuja ja palkkaa on sadellut roppakaupalla, joten pikkuinen kokonaisuustreenit olikin aika tuskaista. Metellä oli vähän sanomista, kun palkkaa ei sadellutkaan samaan tahtiin kuin aikaisemmin. Onneksi tällä viikolla ääntä on tullut huomattavasti vähemmän. Nykyään se kyllä tietää, että vinkaisut on kielletty juttu. Aina muistutuksen jälkeen on tehnyt paremmin ja hiljaa.. Kun vaan osaisin olla vieläkin mustavalkoisempi! Uutena juttuna keksi tänään ennakoimisen. Osasi tehdä ihan itse niitä luoksetulon stoppeja..

Uusiin kotimaisemiin tytöt on kotiutuneet hyvin. On nuo kyllä sen suhteen vaivattomia, että ei niitä mitkään muuttamiset stressaa. Koti on siellä missä milloinkin ollaan :)

Aika ihana ilta uusissa lenkkimaisemissa

Sieltä se syksy tulee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti