lauantai 17. elokuuta 2013

Parasta lappalaisaksaa

Ollaan kesän/kevään aikana treenattu aksaa ihan hävettävän vähän, joten tänään suunnattiin Lauran ja porotyttöjen kanssa aksaamaan. Ja onneksi mentiin, oli kyllä niin hyvän mielen treenit ettei tosikaan!

Ihan ensimmäisenä tein muutamat keinut, kun silloin kisoissahan lennettiin ja sen jälkeen ei olla aksattu. Teki tosi hyvin eli ei muisteltu pahalla. Samaisessa setissä pimeitä putken päitä, ei ongelmia niissäkään. Toinen setti koostui takaakierroista ja kolmannessa setissä muisteltiin keppejä. Päätin palata askeleita taaksepäin ja laitoin ohjurit alkuun, yhden keskelle ja loppuun + kuppipalkka. Ekalla yrittämällä haki rytmiä, mutta teki loppuun asti. Toisella toistolla rytmi alkoi jo löytymään. Kolmas toisto oli hyvä, joten tauolle. Neljännessä setissä Laura vaihteli palkan paikkaa. Ekalla toistolla oli hyppy + kepit (ohjurit samoissa kohdin) + hyppy ja palkka. Toisella toistolla lisättiin vielä yksi hyppy ennen palkkaa. Kolmannella toistolla vielä putki perään. Mette oli ihan super!! Hyvin pujotteli, vaikka leijeröin kepeille niin, että keinu oli välissä. Pitää nyt tehdä tovi ohjureilla (eri kohdissa ja eri määriä), jotta rytmi ja varmuus löytyy. Hyvä siitä vielä tulee :)

Jaava ja Myrtti jatkavat vielä viikon kesälomaansa maalla. Onpahan vaan maailman paras hoitopaikka, ei ihan joka paikassa koira pääsekään osteopaatin käsittelyyn! Jaavapa pääsi perjantaina. Selässä oli ollut oikealla puolella jumi, joka saatiin auki. Vasen puoli olikin ollut hyvässä kunnossa. Lonkista toinen oli ollut kipeä (nivelrikko?), mutta muuten ok. Käsittely olisi hyvä uusia 6-8 kk kuluttua. Mukavaa, että mummelikaan ei ollut tuon pahemmin jumissa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti