sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Treenien summa on vakio

Mette pääsi jo perjantaina tokoilemaan korkeavireelle ja oli varsin onnistuneet treenit. Vähän mietitytti, että miten pitkän tauon jälkeen sujuu, mutta olin tyytyväinen.

Tänään aamusta treenattiin nuorten koirien tokoringin porukan kanssa. Meni kyllä niin päin prinkkalaa, että ei ole aikoihin mennytkään :( Ei onnistunut mikään mitä tehtiin. Ei niin mikään. Tai paikallaistumisen ja -makuun mieliala alkaa olemaan oikea, mutta siihen se sitten jäikin. Varsin hyvällä mielellä illan treeniin siis...

Päivällä käytiin rentoutumassa jäällä ja päätin, että illalla tehdään vaan puomin alastuloa, keppejä ja keinua. Pysyin suunnitelmassa! :) Ekassa setissä nostin Meten alastulolle (½m päähän alastulokontaktista) ja hetsasin -> naksu 2onn2off. Nämä sujui hyvin. Tokassa setissä laitoin etupalkan ja muuten sama. Kolmannessa setissä kokonaisena esteenä, välillä etupalkka putken jälkeen välillä puomin jälkeen. Meininki alkoi näyttämään superille! Meni ihan täysillä, vaikka ei ollut etupalkkaa. Yhdessä setissä tehtiin vähän keinua ja sieltä se alkaa löytyä. Vielä viimeiseen settiin keppejä, ne tarvitsee vielä hirveästi varmuutta ja treeniä. Periaatteessa osaa, mutta varmuuden myötä tulisi vauhtia. Mette oli varsin pätevä ja vastasi treeniin hyvin. Hieno plikka!

Jaavuskainen oli myös treenissä mukana. Ensin seuraamista esteiden seassa, ihan loistava. Liikkeestä istumisia ja seuraamista sekaisin, nämä hyvät! Toisessa setissä seuraamista ja hyvistä pätkistä pääsi putkiin. Kolmannessa setissä luoksetuloa stopilla ja maahanmenolla sekä kaukot. Ja sitten tehtiin kaksi settiä "mummoaksaa". Mummo oli niiiin tohkeissaan, ettei meinannut mukana pysyä. Tehtiin parit putki + putki yhdistelmät. Tyyppi murisee suorassa putkessa, hassu :D Erikseen parit puomit ja kepeillä käytiin myös. Kepeillä meinasi tulla multa itku, kun toinen menee niin kovaa kuin kintuista pääsee ja tavaramerkki murinat mukana <3 Aksa on vaan niin Jaavan lempparia! Viimeiseksi tehtiin pieni pätkä parilla hypyllä (rima 10cm)  ja parilla putkella. Mummeli viiletti tukkaputkella ja oli vaan niin itseensä tyytyväinen. En ole antanut Jaavan tehdä agilityä kahteen vuoteen ollenkaan (paria putkea lukuunottamatta), mutta nyt päätin, että saa se välillä mummoaksaa tehdä. Se on kuitenkin parasta mitä se tietää, eikä se siitä sen enempää rikki mene.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti