torstai 31. tammikuuta 2013

Positiivista ajattelua

Jotenkin aina tulee ajateltua vain niitä virheitä ja ongelmia: mitä ei osaa, mikä meni pieleen, missä on vielä hurjasti tekemistä jne. Pitäisi muistaa miettiä myös niitä onnistumisia ja mitä osaa. Voisi ehkä ihan tehdä positiivisuuslistan..

Tiistaina vakkariageissa mukavaa ratapätkää. Tyytyväisin olin Meten puomiin! Meni kovaa ja määrätietoisesti 2onn2off, eikä ollut kertaakaan etupalkkaa. Kepit se haki joka kerta oikein, mutta vauhtia niihin olisi saatava. Tehtiin loppuun jättipalkalla ja johan hiljeni, asento meni matalemmaksi ja asenne oli 100 x parempi kuin aiemmilla yrityksillä. Tuli myös huomattua, että oma ja koiran asenne hyppyihin on syvältä. Mette sinkoilee innolla putkiin, puomille ja kepeille, mutta hypyt ei ime. Ne on vain välttämätön paha, jotta päästään niille "kivoille" esteille. Koiraa en voi syyttää, oma asenne on ihan sama.. Tehtiin loppuun hyppysuoraa ja olin kunnolla mukana, johan koiran ilme kirkastui ja teki ihan super hyvin. Omassa asenteessa parantamisen varaa :P

Jaavakin pääsi sujahtamaan muutaman kerran putkeen ja johan oli tyytyväinen. Jaava on kyllä niin liikuttava. Myrtti teki vähän pidempää settiä iltaruoalle: seuraamista, liikkeestä maahan, luokse ja luokse ja luokse ja seuraamista. Myrtin luoksarit oli super hitaita ja huonoja ja seuraamisessa vinkui!!!!!! Myrtti ei ole ikinä vinkunut missään treeneissä!!!! Just joo... Viimeinen seuraaminen oli hyvä, josta ansaitusti iltaruoka. Veikkaan, että vinkumisen aiheutti se, että oli käyty katsomassa poroja juuri ennen. Ajatukset taisivat olla poroissa, vaikka periaatteessa teki tokohommia.

Keskiviikon treeneissä Metukka teki ruutua, luoksetuloa ja seuraamista. Jos sillä joskus olikin ruutu jo hyvällä mallilla (?), niin nyt se on kadonnut kuin tuhka tuuleen. Aloitettiin siis ihan alusta. Luoksetulon jätöt olivat hyvät ja hiljaiset. Namien oton jälkeen teki hyvän ja hiljaisen luoksarin, ilman nameja vinkaisi pari kertaa. Loppuun vielä nameilla ja hiljainen. Seuraamisessa paluu alkeisiin taisi tehdä hyvää. Ei YHTÄÄN vinkumista seuraamisissa!! JES :)) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti