torstai 17. marraskuuta 2011

Tokoa, agia, jälkeä, hierontaa


Maanantaina oli vuorossa lappalaisten tokot Renkomäessä. Meten kanssa taidettiin tehdä vähän häiriöjuttuja, perusasentotreeniä, paikallaistumista ja leikkiä. Suoraan treeneistä ajelinkin Mikkeliin hakemaan isoja tyttöjä. Olipas riemukas kohtaaminen :)


Tiistaina päästiin piiitkästä aikaa agilitaamaan. Tykkäsin radasta ja tehtiin Meten kanssa pienissä pätkissä. Oli merkkausta, jarrua, viskileikkausta ja ties mitä. Mun olisi niin tehnyt mieli mennä Jaavan kanssa, kun oli niin paljon itsellekin uutta.. No, Mette teki parin esteen pätkissä ja olikin ihan hurjan pätevä! Mä en ymmärrä, että milloin se on muka alkanut ymmärtämään noiden esteiden ja ohjauksen päälle jotain. Mette oli innokas eikä väsähtänyt, vaikka tulikin mun mielestä vähän liian pitkä treeni.


Keskiviikkona aamusta Lauran kanssa jälkeilemään. Tein paljon kulmia, tuplanamitusta, tyhjää, yhtä namia jne. Jälki vanheni sen ajan, kun käytiin tekemässä Taimille ja Jaavalle esineruutu + leikittämässä Suria ja Metteä. Jaavalle esineruutu olikin toooosii vaikea. Ei millään meinannut löytyä mitään :D Jaava olikin ihan puhki, kun lopulta molemmat esineet löytyi.


Tänään sitten oli vuorossa Myrtin ja Jaavan hieronnat. Jaava oli vieläkin paremmassa kunnossa kuin viimeiksi, jee :)) Selän käsittelyyn ei reagoinut mitenkään, mutta jossain tuolla takakintuissa oli jotain pientä kireyttä. Myrtinkin selkä oli hyvässä kunnossa ja takajalatkin jo vähän paremmat. Jatketaan niiden käsittelyä kotona. Seuravaa aika saatiinkin vasta tammikuulle.


Parit otokset tiistailta, kun aurinkokin pilkisteli.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti