keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Vihdoinkin vähemmän pakkasta ja agia


Eiliset agit meni hyvin! Jaava sai liitää ekana (niinkuin aina) medi-esteillä. Japutti teki hyvin hommia ja mitään sen kummempia ongelmia ei ollut. Yks aluksi "luonnottomalta" tuntunut kohta menikin lopulta jo ihan luonnollisesti ja oikeestaan tuntui ihan hyvältä :) Jaava nyt tekee aina parhaansa, kunhan vaan itse vielä oppisi ohjaamaan..


Myrtti meni ihan normisti maksi-esteillä ja Myrttinen yllätti kyllä positiivisesti! Radalla oli rengas, joka on ollut meidän ongelma. Mut nyt se suoritettiin varmasti ja oikein. Vauhtia tuosta pikkulikasta löytyi (se tykittää nollasta sataan ihan ihme kapasiteetilla! Eli kun Myrde tietää mitä tehdään, niin se tehdään täysillä) ja sillä oli tosi hyvä meininki. Yhden lentokeinun se teki, kun taisi kuvitella olevansa puomilla. Mutta heti perään mentiin uudelleen, eikä tuo ollut siitä moksiskaan. Myrtti keskittyi tosi kivasti eikä edes miettinyt paskan syömistä!! Olikohan uudella takilla vaikutusta siihen, että meni hyvin?


Muuten ollaan vaan lenkkitottisteltu ja tytöt on matokuurilla, kun ne nautti viikonloppuna jäällä mukavat kala-ateriat..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti