perjantai 5. helmikuuta 2010

Jaava 7v!


Suuret onnittelut Maailman Parhaimmalle Koiralle! On tuo Jaava vaan mainio pakkaus, eikä siitä uskoisi että on jo seittämän vuotta mittarissa.. Mun ikuinen kakara ;)

 


Niin ja ollaan me jopa treenattukin! Eilen meni ihan persiilleen, noin niinku ihan suoraan sanottuna.. Jaava teki kakeissa kaikki mahdolliset virheet mitä vain voi. Joko se vain makasi maassa tai nousi seisomaan tai kun jätin maahan, niin nousi seisomaan lähes saman tien.. Välillä sain sen istumaan, mutta heti perään tuli aina väärä suoritus. Oli aivan sama, että mikä oli välimatka jne. Lopulta sit saatiin kaksi istumista peräkkäin ja siihen lopetin.


Myrtti halusi myös loistaa ja tehdä liikkeestä maahanmenoja. Ikävä kyllä, tarkoitus oli tehdä ihan vain seuraamista.. Just ajattelin, että pitää nyt tehdä pelkkää seuraamista ettei se ala tarjoamaan noita jääviä. Jaavan kanssa on kokemusta tästä samasta ;). Noo, lopulta saatiin ihan seuraamistakin aikaseksi ja jotain muutakin taidettiin vielä tehdä molempien kanssa. Jostain kumman syystä treenit jäi aika lyhyiksi. (ja kaikista eniten mieltä kohottaa se, että syyllinen noihin löytyy aika pirun läheltä ;)).


Tänään sitten uudella innolla (ja jännityksellä) vähän tokoiltiin lenkin ohessa. Jaava päätti näyttää, että kyllä hän nyt avoimen kaket osaa.. Tänään ei siis niissä mitään ongelmia!!! Myös seuraaminen, jäävät ja suorat luoksetulot onnistui! Hyvä paputtijaputti :)) Myrttikin oli tänään hyvä ja ei tarjonnut jääviä. On tää toko vaan vaikeeta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti