lauantai 16. tammikuuta 2010

Pienet aamutreenit


Aamulenksalla Myrtti treenaili tottisluoksetuloja. Huutelin aina silloin tällöin Myrttiä luokse ja palkan sai perusasennosta. Myrtillähän on tässä ollut ongelmana vauhti, mutta näin on saatu nopeita suorituksia! Ja varsinkin kun Jaava kirittää vierellä, on Myrtillä hyvinhyvin kiire, koska Myrtti tahtoo olla eka! Jaava sai palkan vain vauhdista, kun ei kahta koiraa mahdu sivulle tai ainakaan niin, että molemmat olisi oikealla paikalla.. ;) Ja Myrtin hitaus luoksetulossa on johtunut myös siitä, että se on ollut epävarma.


Sisällä puuhasteltiin again noutokapulan kanssa. Jaavan kanssa testattiin tuota Tarun vinkkiä ja sehän toimi! Kiitos siis neuvosta :)) Eli namilla ohjasin Jaavan perusasentoon ja tuloksena oli se ettei Jaava mutustellut kapulaa. Myrtti nosti kapulan maasta ja piti hetken aikaa suussa! Ennen se on siis todellakin maassa ollutta kapulaa syljeskellyt, mutta nyt se nosti ja _piti_. Myrtti on hauska, kun se näkee että otan kapulan, naksun ja namit esille.. Sen häntä alkaa vispaamaan ja se yrittää (tietysti) ekana tunkea kapulalle. Myrtin motto voisikin olla, että "minäminäminä!!!".


Jumppapallollakin leikittiin ja sit ihan vain hömppätemppuja eli peukkua (Jaavan mielestä tarkoitus on tökätä peukkua ja sit mua naamaan), kuolemista, tassuja ja sitä oravasti istumista. ;)


Jaava on nyt ihan järkyttävän näköinen, sillä on vain vähän hännässä ja pepussa karvoja jäljellä ja Myrtistä oikein pöllyää karvat.. Fiksuja tyttöjä, kun talvella heittävät bikinit päälle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti