maanantai 18. tammikuuta 2010

Epikset 17.1


Käväistiin tyttöjen kanssa oman seuran epiksissä. Ilmoitin Myrtin mölleihin sekä 1-luokkaan ja Jaavan 2-3 -luokkaan. Kaikki radat oli profiililtaan kivoja ja sujuvia. Mölliradalla oli hyppyjä, putkia, okseri, pituus, puomi ja A-este. Mölliradan jälkeen meinasin pakata koirat autoon ja lähteä kotiin.. Myrtti ei ollut aluksi ollenkaan touhussa mukana. Vissiin vasta loppusuoralla se herne kolahti ja Myrtti heräsi et "hei, mehän ollaanki agikentällä!". Onneksi kuitenkin jäätiin vielä ykkösten radalle, sillä se meni ihan tositosi hyvin :). Radalle lisättiin vielä rengas (meidän ongelma este) ja kepit. Myrtti kulki ja ainut virhe tuli, kun rima tippui (sekin oli mun vika, kun käskytin putkea hypyn sijaan ;)). Oltiin sillä vitosella kolmansia.


Mun oli jotenkin vaikeaa mennä Jaavan kanssa Myrtin jälkeen. Jaava paineli tukkaputkella ja mun ohjaaminen oli ihan ala-arvoista.. No, hauskaa ainakin oli :D Jaavalle siis hylky.


Päivällä tehtiin luoksetuloja, liikkeestä maahanmenoja ja Jaava teki myös seisomisia. Aamulla ja illalla vielä kapulan kanssa naksutteluita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti