lauantai 20. kesäkuuta 2009

Hakuilut ja agiliidot


Viime viikolla treenattiin hakua ja agia.


Myrtti teki ensimmäistä kertaa hakuilut ennen Jaavaa, koska ajattelin että ehkä hyvä välillä vaihdella kumpi tekee ekana hommia. Myrtille vaikeutettiin treeniä hieman niin, että matkaa pidennettiin ja aikaa ennen lähetystä. Eli Myrtti näki jälleen maalimiehen lähdön, mutta vein sitten koiran pois. Nyt osa maalimiehistä oli 50 metrissä, eikä irtoamisessa ollut mitään ongelmaa ja Myrtti käyttää nenäänsä todella hyvin! Myrtillä oli 4 maalimiestä ja missään ei ollut mitään ongelmia. Pikkuhiljaa taas vaikeutetaan treeniä :).


Agitreenit meni odotuksia paremmin! Nostettiin helpoissa kohdissa rimoja maksikorkeuteen, eikä Myrtti tullut yhdenkään riman ali! Myös maksirengas meni kuin vettä vaan (paitsi muutaman kerran sivusta, mutta se voi käydä matalemmallakin renkaalla). Puomin alastulo oli vähän meinannut unohtua, mutta toistojen jälkeen onnistui. Vauhtia oli myös paremmin kuin nyt kesällä on ollut, eli ehkä tää lähtee vielä sujumaan..


Jaavalle oli myös 4 maalimiestä ja ensimmäinen oli helppo. Eli näytettiin Jaavalle lähtö ja sitten vein koiran pois. Kolme muuta maalimiestä tehtiin niin, että käytiin yhdessä viemässä maalimies metsään ja tultiin takaisin linjalle, mistä lähetin Jaavan maalimiehelle. Tällä pyrittiin korjaamaan Jaavan pistoja suoremmiksi ja se kyllä onnistui! Loppuun treenattiin vielä vähän rullilla ja siinä on vielä tekemistä, mutta pikkuhiljaa..


Japuttimen agit meni tosi kivasti. Missään ei ollut mitään suurempia ongelmia ja ainoat "ongelmat" johtui ihan jostain muusta kuin koirasta ;).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti