lauantai 13. kesäkuuta 2009

2xepikset ja tottista


Tää viikko on ollutkin agilitypainotteinen, kun sekä keskiviikkona että torstaina käytiin epiksissä. Joku ilta (oiskohan ollut tiistai) käytiin tokoilemassa Marjon ja Leipan kanssa.


Jaava tekaisi molemmissa epiksissä nollat ja vielä kaupanpäälle voitot. Torstaina kukaan muu kilpailevissa makseissa ei tehnyt tulosta, joten saadaan olla sitäkin tyytyväisempiä nollaan! Jaava toimii nyt kyllä oikein mukavasti, hieno tyttö. :)


Myrttinen käväisi ensimmäisissä möllikisoissaan torstaina ja olin oikein tyytyväinen treenimääriin ja sen häiriöherkkyyteen nähden!! Paikka ja esteet ja koirat olivat Myrtille täysin vieraat ja se pystyi tekemään 17 esteen radan. Radalla oli hyppyjä, A, puomi, putkia ja pussi. Koska Myrtti meni maksina medi-esteillä oli meillä jo hylky alla ennenkuin oltiin edes radalla käyty, mutta itse radalta tuli kymppi (kieltoja). Eka kielto johtui siitä, että Myrtti kiihdytti suoralla ja ei sitten ihan putkeen mentykään.. Toinen kielto johtui siitä, että joku jätti koiran selän taakse. Myrtistä huomasi, että se oli vähän epävarma ja otti häiriötä (korvat liikkui jne.), mutta hienosti se skarppasi ja teki tasoonsa nähden oikein kivasti. Lisää vaan vieraissa paikoissa treeniä, niin eiköhän se ala saamaan varmuutta. :)


Tokoiluissa Jaava teki noutoja (kapulan pyörittelyä, murrr..), seuraamista (omatoimisia seisomisia ja maahanmenoja kesken kaiken), luoksetuloja (suora + melkein pysäytyksellä), kaket (nää jopa onnistu!) ja merkkiä (tääki onnistu!). Eeeeh... Pitäis kai treenata vähä useammin :P Loppuun palloleikkiä ja Japsuttimella oli hauskoo.


Myrtti teki tosi hyvässä vireessä pikkutokoja! Seuraamista (tää oli ihan jees), jääviä (maahanmeno ilman apuja, seisominen avun kanssa), noutoa (ehehheh, kyllä se joskus vielä noutaa (ehkä)), paikkamakuu ja leikkiä. Treeniätreeniä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti