tiistai 23. kesäkuuta 2009

Aina oppii jotain uutta ja ihmeellistä.. eli maanantain agit


Käytiin eilen treenaamassa Udin ja Keken kanssa. Koska lähiakoina on tehty paljon ratatreeniä, niin nyt oli vuorossa pieniä pätkiä ja motivaation nostatusta. Opin myös jotain tosi _uutta_ ja jännää (eli suomeksi sanottuna oon hyvinhyvin tyhmä enkä ole tajunnut itsestään selvää asiaa. Melkein hävettää :D)


Jaava tekee hyvin, vauhtiahan lappalaisella saisi aina olla enemmän, mutta se on vain sitten miun kintuista kiinni.. Eli mun pitäisi muistaa JUOSTA!!! (ja tää ei ollu se uusi ja ihmeellinen juttu)


Treenin teema oli suunnattu lähinnä Myrtsille ja voin näin alkuun jo todeta, että tavoite saavutettu! Aluksi Myrtin meno oli jälleen pikkusievää, mutta ekaa rimaa lukuunottamatta maksihypyt sujui. Sitten otettiin rimat pois ja aloitettiin operaatio motivaation nostatus. Lopputuloksena huomattavasti nopeampi ja innokkaampi otus!! Ja nyt paljastan tämän suuren salaisuuden.. Vaihdettiin makupalat palloon ja leluun! Vou, aika hurja juttu, eikö? Olen siis palkannut Myrttiä _täysin_ väärin. Myrtti otti lelupalkalla aivan eri asenteen ja alkoi olemaan jopa vähän röyhkeä (tätä haluan!).


KIITOS Paulalle treeneistä ja neuvoista, oli oikein hyvät liitelyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti