keskiviikko 28. tammikuuta 2009

Jaava lääkärissä ja Myrttisen agiliitelyt


Maanantaina käytiin Jaavan kanssa Lahden Eläinlääkäriasemalla. Jaavalla on ollut ihme kutinaa ja koko selkä on hilseillyt voimakkaasti. Jaavasta nappastiin verta pulloon sekä tutkittiin ulkoloisien varalta. Ulkoloisia ei ollut näytteessä ja pieni verenkuva, maksa-, munuais- ja kilppariarvot ok! Kilppariarvoissa oli jotain "häikkää" (eli ei olleet ihan rajojen sisällä), mutta lukujen suhde oli ok, joten kilppariakaan ei ole. Myös valkosolu arvo oli 5,6 (normisti 6-12), mutta lääkärin mukaan ei syytä huoleen. Hoitoa jatketaan pesuilla ja jos kutina ei lopu, niin katsotaan ruokavaliota uudelleen ja jos ei vieläkään, niin mietitään uudelleen.. Itse epäilen, että ennen joulua ollut koiranruokasäkki olisi ollut pilaantunutta, mikä sitten on aiheuttanut tämän kutinan. Mutta pääasia, että ei mitään vakavaavakavaa löytynyt :)

Sitten Myrtin eiliset agit. Ehdittiin tekemään vain yksi radanpätkä, joka sujui lopulta aika kivasti. Aluksi oltiin molemmat vähän kuutamolla.. Radalla oli hyppyjä, keinu (jätettiin väliin) ja kepit ja hyppyjä. Putkikin oli houkutuksena, mistä Myrtti löysikin itsensä pariin otteeseen ;). Vähän tokoiluja ja pätevästi teki pikkulikka hommia.


Jaava sai tehdä tokoja Myrtin agin jälkeen ja se oli ihan tositositosi innoissaan! "Vähän" oli havaittavissa ylikuumenemista, mutta kyllä se alkoi lopulta pysymään housuissaan :). Yhtenä syynä varmasti se, että se luuli pääsevänsä agiliitämään (piti tuottaa toiselle sitten pettymys..). Seuraamisessa poikitteli jne. Kaket oli loistavat ja jäävät mallikkaat. Luoksetuloa tehtiin vain suorana, kun en olisi kuitenkaan saanut sitä pysäytettyä... Tuli kyllä vähän huono omatunto, kun Jaava oli vielä pitkään treenien jälkeenkin ihan rinta rottingilla. Ja miä oon nyt tehnyt niin kauhean vähän sen kanssa mitään, vaikka toinen tykkäisi ihan hirveästi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti