maanantai 12. tammikuuta 2009

Sisätottista


Josko tää tokoinnostus nyt sitten lähtisi käyntiin.. Täällä on ihan tosi mälsä keli (vettä sataa, lumet sulaa ja kadut ihan tajuttoman liukkaita), joten tehtiin vähän sisähommia.

Jaavan kanssa perusasentotreeniä, kakeja ja kaivettiin vielä noutokapulakin esille. Kaket oli hyviä, mutta perusasennossa ja kapulan kanssa virheitä. Kapulan annoin sille suuhun, kun istui sivulla ->pyörittelyä. Palkkaa tuli heti ja vain, kun kapula oli paikallaan. Jaava alkoi tapansa mukaan hössöttämään, jolloin se vaihtelee perusasennon paikkaa suunnilleen koko ajan. Jaavan motto kun on, että palkkaa ja äkkiä! Eli se alkaa kokeilemaan tosi nopeasti, että mistä sitä namia saa.. Jaavalle siis malttia lisää!

Myrtti teki seuraamista, pepunkäyttötreeniä, maahanmenoja ja noutoa. Myrtin helpot treenit sujui Myrtin tasoon nähden hyvin. Noudossa ollaan edelleenkin vaiheessa missä Myrtti nostaa kapulan maasta. Seuraaminen ja perusasento on parantunut. Myrtti on kyllä niin erilainen kun tuo Jaava.. Myrtti nimittäin on hommia tehdessään pohtivaisempi eikä vain touhota namin perässä!

Ja sitten molempien kanssa yhdessä paikallaolo, itsensä ympäri pyörimistä, kuolemista, tassun antamista sekä "pyytämistä" (istuu ja nostaa molemmat etutassut ilmaan). Hauskat pikkupuuhastelut :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti