sunnuntai 9. syyskuuta 2007

TouhuiluaKäytiin eilen Hämeenlinnassa tutustumassa kaupunkiin ja Myrtti pääsi myös ihmettelemään ihmisvilinää. Myrtti sai paljon ihastelua osakseen ja kun Jaavan kanssa kuljin, niin ei kukaan edes tainnut huomata meitä... Jaavan kanssa myös vähän otettiin tottista.

Tänään Jaavan kanssa (pitkästä aikaa!) kolmen minsan paikallamakuu ja olin piilossa. Rauhallisesti makasi, mutta eipä pahemmin ollut häiriötäkään.. Tämän jälkeen ajattelin, että otetaan pitkä seuraamispätkä. Alkusujuikin hienosti, kunnes yht'äkkiä Jaava alkoi jätättämään. Kerkesin ärähtää sille, kunnes huomasin syyn. Jaava oksensi kaksi kertaa peräkkäin. Tämän jälkeen vähän vielä pieniä pätkiä seuraamista, avo-kaukot (ei meinannut nousta istumaan), noutoa. Noudossa olisi saanut mennä räväkämmin kapulalle ja takaisin. Vähän myös mutusteli ja pyöritteli kapulaa.

Myrtin treenailut on lähinnä olleet edelleenkin katsekontaktia, nimeä ja luoksetuloa. Yksinolot sujuu hienosti ja nyt on saatu jopa vähän hiljaisemmaksi äänenkäyttöä. Tähän auttoi hyvin suihkepullo ;).

Myrtin strategiset mitat:
ikä: 9vk 5päivää
paino: 4,8 kg
korkeus: -

Tässä vielä molemmista koirista yhdet viime viikolla otetut kuvat.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti