torstai 6. syyskuuta 2007

JuttujaKoulu sitten alkoi ja aika ikäviä päiviä koirien kannalta, 8-16.. Maanantaina oli onneksi yli tunnin tauko, joten yksinoloa tuli vain neljä tuntia. Kävin käyttämässä koirat ulkona ja nappasin molemmat kahdeksi tunniksi autoon odottamaan koulun loppumista. Olivat autossa olleet ihan kivasti ja kotonakin oli kaikki paikat suht ehjänä, vähän lattialistoja oli maisteltu. Myrttinenkin oli irrallaan, joten luita yms. en niille jättänyt. Myrtin mielestä Jaavan luut on aina parempia ja räkyttää sitten Jaavan vieressä.. Muina päivinä ovatkin sitten olleet 8,5-9h itsekseen. Tänään laitoin Myrtin pentuaitaukseen ja jätin sille sinne tekemistä (kongi, luu, vessanpaperirulla, jossa nameja sisällä, leluja yms.). Jaavalle jätin myös luun syötäväksi. Saa nähdä, että millainen metakka siellä on ollut.. Mutta eilen Myrtti oli tainnut kiusata Jaavaa, kun oli vähän sen näköinen kämppä. Matot rutussa, sohvan päälliskangas tippunut, huopa lattialla, pentuaitauksen yksi sivu suoristunut yms.. Ja koko illan se Jaavalle räkytti, roikkui karvoissa, härnäsi yms. Jaavan kärsivällisyys tuon pennun kanssa on kyllä ihailtavaa.

Yksinolot on sujuneet Myrtin kohdalla kivasti. Vaikka on ollut hereillä ja olen lähteny Jaavan kanssa lenkille, on jäänyt innokkaasti syömään luuta. Jaavan yksinolot menee muuten hyvin, MUTTA kun lähden Myrtin kanssa kahdestaan, ei edes ota luuta suuhunsa. Ulvoo sitten sen ajan, mitä olen Myrtin kanssa (hiljenee, kun avaan ulko-oven ja menen rappuun).

Myrtin toinen korva nousi maanantaina pystyyn ja toinen tiistaina. Aika Hienot korvat on kyllä ;). Kuvia on tullut räpsittyä, joten niitäkin joskus luvassa.

Jaavan kanssa ollaan myös jonkin verran tokoiltu. Kaukoja, seuraamisia, perusasentoja ja liikkeestä maahanmenoja sekä seisomisia. Eipä taida olla mitään erikoista huomautettavaa :).

Jatkanpa tätä jossain vaiheessa, nyt pitää tehdä oppimispäiväkirjaa.. Omaa nettiä ei vielä ole, joten tässä tunnin aikana piti nopeasti jotain tänne kirjottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti