torstai 14. kesäkuuta 2007

RuutuaTänään treenattiin oikeastaan ekaa kertaa ruutua. Pari kertaa Jaava on tainnut aiemmin kokeilla ruutua. Tehtiin ihan vain ruokakupilla, eli ruudun takareunassa kupissa namia ja lähetyksiä sinne. Hyvin juoksi ja suoraan, kerran vähän mutkitteli. Tehtiin eri matkoilta ja niin, että Jaava oli sivulla ja "lennosta". Pari kertaa tehtiin niin, että jätin Jaavan istumaan, vein namin ruutuun ja menin itse Jaavan ja ruudun "väliin" sivulle seisomaan. Ensimmäisellä kerralla tässä tuli se mutka, mutta toisella meni aivan suoraan. Hyvä Jaava!

Lyhyt paikallamakuu, kun kävin hakemassa treenirepun autosta. Noutoa tehtii eri tavoin ja eri asioista palkaten. Vähän pureskeli ja muutaman kerran oli raviluovutus. Näihin pitää sitten puuttua. Tämän jälkeen nopeita maahanmenoja ja vähän jotain outoa höpöilyä.

Loppuun ajattelin ottaa kaukoja, mutta ne jäivät aika lyhkäisiksi.. Testasin miten onnistuu maasta seisominen ilman, että olin polvillani koiran edessä ja pidän namia naamassa. Seisoin parin kymmenen sentin päässä Jaavasta ja annoin pelkän suullisen käskyn "seiso". Ja herranjestas, sehän nousi, eikä yksikään tassu liikkunut!!!! Tästä bileet, vapautus ja lenkille. Tosi kivat treenit, josko tästä nyt sitten omistajan motivaatio treenata nousisi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti