tiistai 28. marraskuuta 2006

Tottista


Meitä oli tänään ihan kunnon porukka tokoilemassa Prisman puoleisessa päädyssä. Ekana oli jälleen paikallamakuu, olin piilossa ja kävin aina välillä palkkaamassa. Tämän jälkeen Jaavan kanssa seuraamista.. En osaa itse kävellä!! Ja täytyisi saada Jaavan tassut maahan seuraamisessa, ettei se olisi sellaista hötkyilyä. Seisominen sujui vaihtelevalla menestyksellä.. Ja vielä parit suorat luoksetulot :)

Musti seuraili ja teki muutamia maahanmenoja. Noutoakin otettiin ja sujui hyvin!! Musti yritti sit koko ajan pölliä kapulaa kädestä, että saisi namia.. Ja muutaman kerran varasti kapulalle. Noo, eipä se oo niin vakavaa ;)

Otin vielä Jaavan uudestaan ja nyt tehtiin noutoa sekä leikittiin motskarilla. Ai, niin ja muutama alkeisruutuharjoitus. Hyvin sinkosi sinne :) ja Tallun ansiosta meillä oli jopa oikeat ruutumerkit!

Ja ihan lopuksi vielä käytiin pienellä lenksulla. Jaava tykkäsi, kun Halli kiusi ;) ja yhtä paljon uskoi kun Leimu. Musti vaan yritti kääntää päätä pois, kun pikkumies sähläsi.. Kyllä huomaa, että pikkupojat on veljeksiä ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti