lauantai 25. marraskuuta 2006

MätsärissäPiiiiiiitkästä aikaa mätsärissä. Olin pelkän Jaavan (+Leimun ja Marjon) kanssa, kun a) en jaksanut harjata Mustia ja b) en voi esittää molempia samaan aikaan. Jaava oli aika flegu, mut toisaalta ihan hyvä.. Paitsi, kun siellä oli POROJA!! Siihen loppu flegmaattisuus ;) Isoja koiria oli kahdeksantoista ja Jaava oli ainut "pieni" (2xmalamuutti, rotikka, sakemanni, belgi, mustaterrieri..), joka pääsi kahdeksan parhaan joukkoon. Lopulta Jaava sijoittui viidenneksi :). Oli kiva juosta sitä kehää ympäri, kun se oli hyvin pieni ja urokset vähän ärhentelivät toisilleen. Kun kaikki muut olivat hiljaa, päätti Jaava kertoa olevansa kehässä ja jodlasi "uuuuuuuuuuuuu"...

Hukan pentu Iines (n.11kk) antoi Jaavalle tosi mukavan kokemuksen sakemanneista :). Kauniisti tytöt haistelivat ja kyttäsivät nameja vierekkäin. Aluksi Jaava oli jäykkä, mutta kun kaveri olikin niin rauhallinen eikä provosoinut ollenkaan, Jaavakin rentoutui, eikä välittänyt Iineksestä enää mitään. Kivaa!

Ps. Nyt joku eräs pieni musta koira yrittää kiivetä mun syliin ja häiriköidä kirjoittamista. Ai niin, ja parasta oli se, että Jaava leikki tänään ihan innoissaan Leimun kanssa! Mutta silti tosi varovaisesti, pötkötteli vaan selällään yms..    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti