tiistai 14. marraskuuta 2006

Tokoilua GraanillaTänään oltiin Prisman puoleisella parkkipaikalla tokoilemassa, oli kyllä todella rauhallinen alue! Ensimmäisenä otettiin ns. koemaisesti paikkamakuu, olin näkyvillä ja pysyi hyvin. Aika oli varmaan about pari minsaa. Tämän jälkeen olin Tarulle ja Valalle liikkeenohjaajana. Jaavan kanssa otettiin liikkeenä liikkeestä maahanmeno, joka oli hieno suoritus :). Luoksetulon pysäytystä, saatiin hyviä toistoja, pitää vaan ens kerran muistaa ottaa isompia makupaloja.. Lopuksi vielä kaukokäskyjä niin, että palkkasin jokaisen asennonvaihdon jälkeen. Ei ongelmia :) Natan kanssa häiriönoutoa, hyvin Nata nouti ;)

Mustin kanssa otettiin seuraamista, liikkeestä maahanmeno sekä "paikallaolo". Musti teki ihan reippaasti hommia, eikä kauheasti ottanut paineita hälinästä. Kun menimme marketin edestä, niin silloin Mustia jänskätti, mutta muuten oli lähes koko ajan reipas iloinen itsensä :).

Lopuksi vielä pikkuinen kävelylenkki ja ihanainen Halli sai kiusata isompiaan ;).

Jaava kävi 7.11 Einin luona ja sillä oli ainoastaan "kipupisteitä" eikä mitkään lihakset olleet kokonaan jumissa, joten uudelleen ei tarvinnut mennä :) Nyt, jos se pysyisikin kunnossa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti