tiistai 3. lokakuuta 2006

Pikaisesti pientä treeniäPäätin tänään, että avoimessa käydään vielä tämän vuoden puolella, joten käytiin tänään kokeilemassa missä vaiheessa ollaan menossa. Kaukokäskyt (istu-maahan-istu-maahan) oli mageet! Vautsi! Seuraamisessa liikaa intoa ja sähläystä, jonka takia paikka elää. En viitsi siihen puuttua, sillä kisoissa kuitenkin jännitän ja koirakin jätättää. Liikkeestä maahanmenossa ei ongelmaa, ainahan se parempikin voisi olla. Liikkeestä seisomisesta ei hajuakaan, joten sitä pitää nyt treeniä ahkerasti samoin kuin luoksetuloa. "Loppupalkaksi" sitten rantaan.

Juolahti mieleeni siinä kävellessä, että teenpä esineruudun pitkästä aikaa. Katsaus mitä tavaroita on mukana ja löytyi sitten naksutin, makupalapussi ja kännykkä. Jaava oli paikkamakuussa alueen tallaamisen ajan. Kännykän jätin aika lähelle (ainut esine minkä piilotin) ja koiralle käsky "missä". Vauhdilla ruutuun ja känny löytyi heti. Sekunnin ajan seisoi kännykän luona ja mietti, että mitä pitikään tehdä ja sitten hirmuisella vauhdilla kännykkä suussa mun luo! Vautsi!! Viimeiks ollaan tehty siis ties milloin.. En edes muistanut mitä käskyä oon käyttänyt ruudussa *nolona*.

Katsotaan miten käy liikkeiden kanssa.. Hakua tekisi mieli alkaa harrastamaan, katsotaan josko sieltä löytyisi meille uusi ja mukava harrastus :)

Mustinkin kanssa pientä tokoilua. Perusasento ok, seuraamisessa paikka elää.. Käännökset ei putkiaivoihin mahdu ;). Mut liikkeestä maahanmenon putkiaivokin osaa ja kun on putkiaivo, niin liikkeestä istumisestakin tuli liikkeestä maahanmeno.. Noo, intoa sillä vaihteeksi on ja hauskaa oli :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti