keskiviikko 4. lokakuuta 2006

Kaatosateessa tokoa ja hakuaJaava odotteli autossa reilun tunnin, kun olin pitämässä kilpailijoille kuivista. Sieltä mentiin vanhalle pk-kentälle, jossa Anna ja Nata jo odottelikin. Ekana paikallamakuu pienessä "mökissä", aika oli lyhyt, sillä en halua Jaavalle epäonnistumisia ja toiseksi en jaksanut kyyhöttää sateessa.. Sama harjoitus toistettiin vielä toisenkin kerran. Tämän jälkeen suunnattiin raviskalle, jossa oli häiriönä viitisen hevosta juoksemassa. Aluksi Jaava pöhki hevosille, mutta pienen muistutuksen jälkeen oli tosi hienosti. Lähelle rataa paikallamakuu, jossa Jaava ei välittänyt hevosista eikä mun liikkumisesta sen taakse! Joten viime kertainen muistutus asiasta taisi auttaa (ainakin hetkellisesti). Tämän jälkeen vielä hökkelissä paikallaistuminen, tarjosi eka "odota"-käskyllä maahanmenoa.. Mut kivasti istui sen puolisen minuuttia, minkä olin ulkopuolella. Sit vielä seisomista.. Ei suju ei..

Anna oli tallannut odottaessaan alueen, joten ekana Jaavalle kaksi pistoa. Ekalla päästin irti juuri ennen kuin Anna kerkesi piiloon ja tokalla kerralla kun Anna oli jo ollut hetken aikaa piilossa. Into on kyllä hirmuinen! Tyttö oli niin täpiksissä ja vauhtia löytyi. Tämän jälkeen Natalle sama harjoitus ja sen jälkeen Jaavalle esineruutu. Anna vei esineet Jaavan nähden, nosti ilmaan ja laittoi maahan (ei siis mitään hihhuloimisia). Piilotettiin yksi lelu ja yksi pieni pussukka. Hirveellä vauhdilla metsään ja takaisin pussukka suussa! Lähetin uudelleen, mutta huomasi ettei olla koskaan enempää kuin yksi esine metsästä haettu, Jaava ei ymmärtänyt mitä tehdä. Kutsuin koiran luokse ja Anna kävi nostamassa lelun ilmaan ja laski maahan. Lähti haistellen kohti ruutua ja kiersi sinne päin missä oli pussukka ollut. Lopulta löysy lelun ja hirveällä vauhdilla takaisin. Tätä pitää nyt treeniä, että siellä metsässä voikin olla useampiakin esineitä, välillä haettaa yhtä ja välillä kahta-kolmea.

Kaiken kaikkiaan ihan kivat treenit, vaikka oltiinkin "hieman" märkiä kun kotiin päästiin. Paljon on vielä tekemistä, mutta treenimäärään nähden saa olla tyytyväinen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti