tiistai 8. toukokuuta 2018

Varkauden Rally-Toko 5.5.2018 sekä muita kuulumisia

Myrttisen kera käytiin rally-tokoilemassa Varkaudessa lauantaina. Myrtti oli varsin hyvällä tuulella ja oikein mukava kisaseuralainen. Tuomarina toimi Jaana Karppinen. Lähdössä Myrtti jäi istumaan (!), josta -1 sekä hihnan kiristymisestä toinen -1. Oikein lupaava alku ;). Loppu rata menikin mallikkaasti. Viimeiseltä kyltiltä tuli -1, syystä jota en kyllä keksi. Mutta mitäpä väliä, kun koira paransi alun kämmin jälkeen ja meillä oli hyvä fiilis kehässä! Sekä 97/100p kotiinviemisenä :)


Huhtikuussa käytiin sekä uimassa että Myrtin kanssa mölli rallyissa Pieksämäellä. Mölleissä palkkailin silloin tällöin, että "kisatilanne" ei aina tarkoita palkkaamattomuutta. Takaraivossa kun jyskyttää "perässä vedettävä matkalaukku". Uimassa molemmat tytöt lähtivät hyvin uimaan, mitä nyt Myrtti teki heti uukkarin, kun mahdollista. Se on kyllä vähän outo välillä, kun innoissaan menee rampille ja uimaan, mutta heti haluaisi kääntyä pois :D Mette ui isompia lenkkejä ja ehkä jopa tykkäsikin.

Mettekin pääsi eilen treeneihin. Edellisestä kerrasta on vuosi jos toinenkin tai kolmaskin.. Mutta hei! Tavoite saavutettiin ja lopulta mulla oli hiljainen koira. Työsarkaa kyllä riittää.. Katsotaan tuleeko tästä mitään vai ei, mutta yritetään nyt kuitenkin.

Sunnuntaina oli niin kesäistä, että jopa kaivoin järkkärin ekaa kertaa tälle vuodelle.


 Eilen aamulenkin jälkeen kaverit odottivat lammella.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti