torstai 31. toukokuuta 2018

RTK1 Myrtti

Myrttinen sai 20.5 Valkeakoskelta kolmannen hyväksytyn tuloksen ja näin ollen sai koulutustunnuksen RTK1. Pisteitä kertyi 92/100 Riikka Timosen tuomaroidessa. Meidän porukalla oli hyvä päivä Milan ja Teuvon saadessa hyväksytyn tuloksen AVOsta ja he saivat koularin RTK2. Hyvä meidän tiimi!

RTK1 Myrtti ja RTK2 Teuvo
Mettekin sai kesätukan, kun hormonikarvaa riitti ja riitti. Oli kyllä aika iloinen tyttö, kun pääsi karvareuhkasta eroon. Mette näyttää nyt ihan tosi pieneltä, kun ei ole karvaa "huijaamassa".

Mette kesätukassaan
Hellettä ja aurinkoa on piisannut, joten parina aamuna olen laittanut kellon soimaan niin aikaisin, että on päästy avaamaan pyöräilykausi. On se vaan hyvä lenkitysmuoto, kun saa tehtyä pitempikestoisen ravilenkin. Ainut vaan, että Myrtti nostaisi laukan huomattavasti aikaisemmin kuin Mette, niin ollaan sit menty mummon tahtia. Tänään jätettiin mummo pois lenkiltä, että saatiin tehtyä pidempi ja kovempi tahtinen lenkki. Ihan uskomatonta missä vauhdissa pikkukoira pystyy vielä ravaamaan! Ei mikään ihme, että hyppykouluttaja aikoinaan totesi, ettei ole vielä nähnyt mediä, jonka askelpituus on maksikoiran luokkaa :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti