sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Mette taas Kouvolassa

Keskiviikkona Mette taas rauhoitettiin, nenä tutkittiin ja huuhdeltiin. Nyt sieltä löytyi tulehduskin, muuten kaikki oli ok. Puntarissakin käytiin ja viisari pysähtyi 12,5 kg. Kerroin siinä, että viikko sitten yhdellä lenkillä pissan mukana tuli verta. Luulin juoksun  alkaneen, kun sitä on nyt odoteltu, mutta sen yhden lenkin jälkeen ei ole verta näkynyt. Metukan pimpsa tutkittiin ja siellä tuntui ihan selvästi pieni pallura, jopa mäkin tunsin sen! Näin ollen Metelle varattiin perjantaiksi patin poisto ja siitä johtuen sterilisaatio.

Pikkuinen potilas leikkauksien jälkeen
Perjantaina olikin taas Kouvolan reissu edessä. Sterkkaus tehtiin tähystyksellä ja siitä tulikin todella pieni haava! Kannatan ehdottomasti. Pimpsa "halkaistiin", mutta muutosta ei tarvinnutkaan poistaa. Se kuulemma surkastuu pois sterilisaation myötä. Huh! Ajatuskin kasvaimesta sai ihon kananlihalle. Samalla katsottiin virtsaputki ja virtsarakko ultrattiin kivien varalta. Ne olivat oikein siistit samoin kuin kohtu.

Eka yö meni kaulurin ja alushousujen kera häkissä. Metestä takapää tuntui pahalle (kenestäs ei, jos on haava siellä) ja yritti nuolla ja vedellä mattoja pitkin. Yö meni vinkuessa, mutta rauhoittui, kun menin häkin viereen lattialle. Viime yö meni jo paljon, paljon paremmin! Illalla tötteröpää tuli sängyn laidalle ja se piti nostaa sänkyyn nukkumaan. Siinä mulla oli sitten tötteröpää, viittatyttö ja kissat :D. (Myrtillä oli yön verkkoloimi, kun oli käynyt agivalmennuksessa kaverin kanssa.)  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti