maanantai 21. maaliskuuta 2016

ageja ja uintia

Väliin taas Myrtin agipäivityksiä. Viime viikolla se oli agitreeneissä taas oma itsensä muun muassa näki puomin ja meni päättäväisesti sinne, vaikka ohjaus oli ihan eri suuntaan. Voin sanoa, että meinasin nauraa ääneen :D. Vaikka ohjaaja olisi tehnyt voltteja ja kärrynpyörän, niin Myrtti olisi mennyt puomille, mitäs yhdestä ohjaajasta, kun puomilta saa NAMIA. Asiat tärkeysjärjestykseen.

Lauantaina oli vuorossa agivalmennus, jota en päässyt katsomaan, kun piti vahtia potilasta. Kaikenkaikkiaan oli mennyt hyvin, mutta vikan harkan puolessa välissä oli toiselta loppunut kunto :D. Kyllä se oli kovasti yrittänyt, mutta kun ei kulje niin ei! Noh, ei toista voi syyttääkään, kun ei ole tollaiseen tottunut.

Käytiin myös uimassa ja Myrtti oli yhtä innokas kuin aina ;). Se kun tajusi, että minne on tultu, niin oli istumassa oven takana. Ulko-oven. Aika hyvin Myrmy kuitenkin uittajan kanssa ui, mutta vaikeinta oli irroittaa takajalat rampista. Lopulta meni jo itsestään, mutta keksi tehdä heti uukkarin, kun oli vaan yksi ramppi :D. Uimaan ja äkkiä pois t:Myrtti.

Innokkaat uimarit!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti