keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Kuvia

Koko syksynä en ole kuvannut koiria, mutta nyt tuli räpsittyä muutama kuva. Niitä tuossa alempana. Mette on treenannut ohjatun suuntia, merkkiä, ruutua, tunnaria, luoksaria, kaukoja ja tietty pään laittamista maahan. Mette käy maahan ja uudella käskyllä vasta pää menee maahan. Nyt pitäisi saada pää maahan samantien. Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa. Ohjatun suunnat on ollut melko hyvät. Mitä nyt eräänä päivänä meni keskikapulalle (eikä tietenkään totellut stoppia), nappasi sen suuhun, viipotti oikealle, vaihtoi kapulan ja toi oikean. Joskus sitä miettii, että mitä tuolla korvien välissä liikkuu vai liikkuuko mitään.. Hassu Mette :))

Myrtti on treenaillut luoksarin stoppia ja ihan kuin olisi mennyt vähän eteenpäin. Ruutua, merkkiä, kaukoja ja noutoa. Niin ja seuraamista. Ehkäpä tuo Myrttikin vielä eläkepäivinään pääsee avoon..

Koirat ja kissat pääsi puntariin: Myrtti painoi hieman alle 15kg ja Mette 13kg. Oiva-katti reilu 5kg ja pikku-Harmi 2kg. Minkäköhänlainen jättiläinen Oivasta kasvaa, kun viime kuussa tuli vasta vuosi mittariin?

Porukoiden katti, Harmin velipoika
ja toinen katti, myöskin veljessarjaa
Harmi nautiskelee tassupedissä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti