torstai 19. joulukuuta 2013

Ultrassa

Myrtti ultrattiin tänään ja Myrtin Yrtit jäävät vain haaveeksi. Tämä nyt olikin odotettavissa, kun astutus ei ihan oppikirjamaisesti mennyt. Olin päättänyt ennen astutusta, että tämän jälkeen Myrmy menee sterkattavaksi, kävi miten kävi. Myrtillä on ollut kerran alkava kohtutulehdus, jonka takia haluan sen leikkauttaa. Joten jos en jänistä, niin keväällä Myrtti on yhtä kohtua köyhempi.

Ultran jälkeen suunnattiin treenaamaan ja lenkille Maijan kanssa. Varsin mukavat treenit ja Mettekin oli oikein hiljaista tyttöä. Jaava piti huolen möykkäämisestä, sille on varmaan iskenyt dementia. Ennen se on huudellut vain vapautuksen jälkeen, mutta nyt se huutelee jo kesken seuraamisenkin. Ihan kuin se unohtaisi suorittavansa tehtävää.. No, mummot saa huutaa. :) Myrtti oli hurjan tohkeissaan omissa hommissaan, pienellä treenillä voisi vaikka miettiä jotain koettakin. Tai sitten ei.

Päivä päättyi siihen, kun päästiin hinausauton kyydissä autokorjaamolle ja taksilla kotiin. Onneksi auto jätti välille täällä päässä eikä Helsingin päässä. Huhhuh. Nyt vaan toivotaan, että ei olisi mitään isoa vikaa.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti