keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Toko-hommii, jälki-hommii, hierontaa

Huomaa, että mulla on ollut vapaa päiviä! Tänään koko päivän täydeltä koirahommia hyvässä seurassa ja blogiakin ehtii päivittämään. Ihan parasta!

Aloitettiin tokoilla. Jaavalle seuraamista, liikkeestä istu ja tunnari. Muut sujui, mutta tunnarissa ei ollut ajatus mukana, ei niin yhtään. Plääh. Myrtti seuraili, kaukoili ja luoksaili. Myrtti oli varsin pätevä. Mette teki vain merkkiä. Tätä ei olla pahemmin vielä tehty, mutta siitä se lähtee. Pitkästä aikaa vähän agihommia, kun Mette pujotteli parit kepit. Eipä mitään isompaa ongelmaa.

Myrtin kaukot (c) Miia M

Metukan merkki -treeniä (c) Miia M

Jaaputti (c) Miia M

Illalla käytiin tekemässä jälkiä. Metelle ihka ensimmäinen metsäjälki ja toinen tämän kesän jälki. Namia oli ehkä joka kolmannella askeleella ja jäljen lopussa keppi. Muistinpa siinä, että ilmaisuja on tehty viimeiksi viime kesänä.. Noo, lahjattomat treenaa ;) Meten jälki ehti vanheta ehkä reilun tunnin ja pituutta 160m. Aikamoisen hyvin pikkukoira suoriutui, vaikka ohjaaja yritti pilata koko suorituksen. Voisi vissiin keskittyä lukemaan koiraa, eikä vaan muistella, että minnepäin jäljen tein.. Mette nuuhkutteli motivoituneesti ja tarkasti sekä pätevä pikkuinen ilmaisi vielä kepinkin, joten ei voinut olla kuin tyytyväinen. Ja ehkä uusi alusta teki sen, että hihnan päässä ei ollutkaan jyrä vaan koira!

Oli pari hyttystäkin (c) Miia M

Jäljen loppu ja keppi-ilmaisun palkkoja kitusiin (c) Miia M
Myrtillekin metsäjälki. Myrtti viiletti tapansa mukaan hirmuista haipakkaa, mutta onneksi olin laittanut vähän vauhtia hidastavia froliceja matkalle. Nyt alkaa Myrtinkin nenä painumaan alas, kun tuossa välillähän se viiletti vaan ilmavainulla ja täysiä. Loppusaldona kaukana ja hukassa :P Tänään Myrtillä oli varsin hyvä motivaatio ja suoritti oman hommansa mallikkaasti. Hyvä Myrmy!!

Jaava ja Mette kävivät vielä hierottavanakin. Jaavalla jumia lähinnä selässä ja Metellä oli jumissa olat. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti