maanantai 23. elokuuta 2010

Turun reissu ja intoilua


Olin viikonlopun kuunteluoppilaana tottiskoulutuksessa ja ihan pikkusen tuli treeni-intoa! Heti aamusta kävin ostamassa isommat ruutumerkit, pienen metallikapulan, ohjatun kapulan, tunnarikapuloita.... Nyt on myös verta pakkasessa (lähikaupan myyjä pitää mua varmaan vähän vatipäänä, kun mun ostokset olivat 2 pulloa verta ja kilo lihapullia :D) ja pesusienet sekä jälkimerkit odottavat pääsemistä tositoimiin! ;)


Eilen illalla piti vähän puuhastella ja naksuttelin tytöille kosketusalustaa. Myrtti varsinkin muisti homman idean tosi hyvin!


Tänään oli tarkoitus tehdä ruutua, noutoa ja hyppyä. Jaava teki vielä näiden lisäksi seisomisessa pysymistä (vaeltelin ympäri koiraa, eikä se saanut liikutella tassuja). Jaavan treeni koostui siis muutamasta ruudusta, hyppynoudosta, avoimenluokan hypystä sekä noutoleikistä. Ruutuun vein kupin + namia ja Jaava odotteli lähtöpaikalla. Kolmas toisto tehtiin niin, että käytiin yhdessä viemässä namit ruutuun. Ruutujen jälkeen tuli Myrtin vuoro päästä hommiin. Tauon jälkeen noutoleikkiä eli vein neljä kapulaa ja lähetin Jaavaa hakemaan niitä. Se sai itse valita missä järjestyksessä tuo kapulat. Jaavan järjestys oli, että ekana ohjatun kapula, sitten iso metalli, vanha puinen ja viimeisenä pieni metalli. Jaava meni kapuloille sekä palautti hyvällä vauhdilla! Hyppynouto oli hyvä, avoimen hypyssä istui vasta tokalla. Viimeisenä vielä sitä seisomisessa pysymistä. Ei ongelmia siinäkään. Myrtti pääsi toistamiseen hommiin ja tauon jälkeen Jaavuska toi metallin ja pääsi palkaksi ruutuun, missä odotti kissanruoka. Ihan mukavat puuhastelut Jaavalla! :)


Myrtti joutui tänään aamulenkillä ampiaisten uhriksi ja vielä sisällä löysin yhden p*skiaisen sen turkista!!! Nyt se sitten kyttäilee kaikkia lentäviä ötököitä :(. Pikkunen meni aika paniikkiin, kun niitä amppareita oli jokapuolella ja toi on muutenkin niin herkkä kaikille "kivuille" (esim. jos leikkaa kynttä liikaa), niin kriiseilee varmaan hetken noita lentäviä ötököitä.. Välillä kesken treenailujen alkoi siis kyttäilemään, joten ei tehty mitään hirmu vaikeaa. Myrtti pääsi juoksemaan ruutuun, leikkimään noutokapulalla + lelulla ja hyppäämään. Taisi se saada palkkaa perusasennostakin.. Ekalla vuorolla pelkät ruutuun juoksut. Tauon jälkeen leikittiin ja käytiin hyppäämässä (onnistuu jo pelkällä suullisella!). Vietiin yhdessä kissanruoka ruutuun ja Myrden piti ottaa kapula suuhun ja vapautin sen sitten sinne kissanruoalle. Ihan hyvin meni Myrtinkin puuhastelut, vaikka välillä keskittyminen siirtyikin minusta niihin ötököihin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti