keskiviikko 25. elokuuta 2010

Agiliitoa, verijälkeä ja vähän sitä tottistakin..


Eilen päästiin pitkän tauon jälkeen liitelemään. Molemmilla oli rimat medeissä, kun mulla on vähän sellanen tunne, että vähän olisi jumeja siellä ja täällä. Mitään sen kummempia ongelmia ei ollut kummallakaan ja rata oli profiililtaan sellanen tytöille sopiva :). Myrtti oli aluksi vähän vaisunoloinen ja ajattelin, että mitäköhän tästä nyt tulee.. Sepä päättikin petrata koko ajan ja tekikin hyvin hommia! Ikinä ennen se ei ole sellaisella vauhdilla irronnut putkiin ja kepitkin se kävi itsekseen tekemässä :D. Kun kuuntelin kouluttajan neuvoja, ehti Myrtti käydä puomilla ja putkessa jaja... Hassu pentu :). Jaavalla intoa ja asennetta riitti.. ja ääntä! Ainakin tauko oli tehnyt hyvää.


Eiliset tokottelut oli aamulenkillä pientä puuhastelua eli luoksetuloja (ja Jaavalla stoppeja) ja jäävissä pysymistä.


Ennen agitreenejä kävin tekemässä tytöille verijäljet ja tietysti silloin alkoi satamaan vettä. Ekaa kertaa tuli siis vesisateen sotkemat jäljet, sillä myös koko illan ja yön ja vähän vielä aamullakin satoi. Jäljet ehtivät kuitenkin vanheta n. 16-17 h. Vähän jännitti, että handlaako tytöt hommaa.. Jaavan jälki kaarsi loivasti oikealle ja pituutta oli ehkä 70-80m. Jaavuskainen aloitti hyvin, mutta välillä vähän ajatus katkeili. Kuitenkin päästiin loppupalkalle asti. Jaavuskaiselle vähän turhan paljon vaikeni kerralla. Myrtin jäljellä oli yhteensä pituutta n. 100m. Ensin 80 metriä suoraa ja kulma vasemmalle (taas!!! oikeasti piti tehdä oikealle, mutta en siihen maastoon saanut sitä oikealle tehtyä). Kulman jälkeen oli vain parikymmentä metriä loppupalkalle. Myrtti tiesi heti, että mitä oltiin tultu tekemään ja jäljesti varmanoloisesti. Ihan aluksi teki tosi tarkasti ja sitten vauhti kasvoi ja vähän tuli huolimattomuutta. Rauhottui kuitenkin nopeasti ja teki tarkkaa työtä. Kulman suoritti hyvin (haisteli makauksen tarkkaan eikä epäröinyt yhtään lähteä vasemmalle!) ja loppujälki sujui myös nenä maassa. Myrtti on kyllä niin elementissään tuolla jäljellä :))


Kotimatkalla tytsät saivat ansaita aamuruokansa tekemällä parit tunnarit eli oman etsimiset ja pienen pätkän seuraamista ja ruudussa odotti jackpot. Jaava meinasi vähän tarjota liikkeestä seisomista seuraamisessa ja ruutuun tarvitsi apuja. Se ei siis ollut nähnyt, kun vein ruoan sinne. Omaa kapulaa se etsi hyvin! Myrtti etsi myös omaa kapulaa hyvin, mutta palkanhan se saa löytämisestä. Se kun ei edelleenkään osaa sitä noutoa ;). Myrtin seuraaminen nyt on mitä on, mutta päivän pelastus - Myrtti sinkosi ruutuun kuin aropupu! Se ei siis ollut nähnyt kun vein palkan, mutta juoksi ruutuun tosi varmasti ja ilman apuja. On tuo pieni riista vaan aika mainio :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti