keskiviikko 18. helmikuuta 2009

Valsseja ja takaaleikkauksia


Harjoiteltiin lähinnä valsseja ja takaaleikkauksia. Loppuun tehtiin vielä keppejä ja kontakteja. Myrtti oli ihan intopiukeena, kun pääsi autosta ja lähdettiin tekemään alkuverkkaa. Itse ratatreeni sujui paremmin takaaleikkauksilla, valsseilla en saanut niin sujuvaksi. Kepeillä meni välillä hyvin ja välillä huonommin, mut ehkä ne siitä. Ja puomi sujui melkein hyvin, eli vauhtia on ja Myrtti pysähtyy myös namilautaselle MUTTA takajalat meinaa mennä yli.. Saatiin onneks onnistuneitakin toistoja.


Myös Jaava sai tehdä samaa rataa ja Jaavan kanssa parhaiten meni persjätöillä ja valsseilla. Kouluttaja sanoi, että kyllä huomaa että Jaavan kanssa on tehty paljon valsseja :D Miä siis en itse osaa tehdä takaaleikkauksia, eikä me Jaavan kaa niitä oikeen osatakaan.. Jaava oli hyvin innokas pieni koira ja vähän meillä kesti et löytyi yhteinen sävel.


Kouluttajalta tuli noottia siitä, et ohjaan noita ihan eri tavalla. Ihmetteli sitä, että miks en ohjaa Myrttiä samalla tavalla kun Jaavaa.. Noottia tuli siis siitä, et Myrtin kanssa en mee yhtä "rennosti" ja "varmasti", vaan varmistelen koko ajan. Pitäisi vaan luottaa, että kyllä se Myrttikin osaa ja jättää omat epäröimiset pois! Helpommin se on kyllä sanottu kuin tehty..


Ollaan tässä viikon aikana vähän tehty tokojuttuja, lähinnä naksun kanssa. Eli kapulatreeniä, perusasentoja ja seuraamisia (+hömppiä). Japutin ote kapulaan paranee koko ajan ja Myrttikin on ehkä edistynyt?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti